locked
Can't get connector to work, but can get into shared folders, see the server

    Spørgsmål

  •  

    I've been fighting this for about a week now.  Put PP1 on about two weeks ago.  My XP Pro machine backed up fine, but couldn't get console to work (wrong version).  Unistalled connector on pc, tried to reinstall with setup.exe in software folder on WHS under connector folder.  Getting 'C:\WINDOWS\assembly\GAC_32\System.EnterpriseServices\2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a\System.EnterpriseServices.dll' after setting up web.config on server.  Of course since I don't have console working, it won't backup.  Any ideas?

     Below is full screen shot of error from my browser:

     

    Server Error in '/Home' Application.

    Compilation Error

    Description: An error occurred during the compilation of a resource required to service this request. Please review the following specific error details and modify your source code appropriately.

    Compiler Error Message: CS0006: Metadata file 'C:\WINDOWS\assembly\GAC_32\System.EnterpriseServices\2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a\System.EnterpriseServices.dll' could not be found

    Source Error:

    [No relevant source lines]

    Source File:    Line: 0



    c:\windows\system32\inetsrv> "C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\csc.exe" /t:library /utf8output /R:"C:\WINDOWS\assembly\GAC_32\System.Data\2.0.0.0__b77a5c561934e089\System.Data.dll" /R:"C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\Temporary ASP.NET Files\home\0721717c\5008287c\assembly\dl3\c6ece1bc\00b8a64f_4de4c801\WHSCommon.resources.DLL" /R:"C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\Temporary ASP.NET Files\home\0721717c\5008287c\assembly\dl3\bde7feb5\002a4312_4fe4c801\WHSCommon.DLL" /R:"C:\WINDOWS\assembly\GAC_32\System.EnterpriseServices\2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a\System.EnterpriseServices.dll" /R:"C:\WINDOWS\assembly\GAC_MSIL\System.ServiceModel\3.0.0.0__b77a5c561934e089\System.ServiceModel.dll" /R:"C:\WINDOWS\assembly\GAC_32\System.Web\2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a\System.Web.dll" /R:"C:\WINDOWS\assembly\GAC_MSIL\System.Runtime.Serialization\3.0.0.0__b77a5c561934e089\System.Runtime.Serialization.dll" /R:"C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\mscorlib.dll" /R:"C:\WINDOWS\assembly\GAC_MSIL\System.Web.Services\2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a\System.Web.Services.dll" /R:"C:\WINDOWS\assembly\GAC_MSIL\System.Xml\2.0.0.0__b77a5c561934e089\System.Xml.dll" /R:"C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\Temporary ASP.NET Files\home\0721717c\5008287c\assembly\dl3\acefa7d7\002dfffd_4ee4c801\Microsoft.HomeServer.PublicLandingSite.DLL" /R:"C:\WINDOWS\assembly\GAC_MSIL\System.Drawing\2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a\System.Drawing.dll" /R:"C:\WINDOWS\assembly\GAC_MSIL\System.Web.Mobile\2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a\System.Web.Mobile.dll" /R:"C:\WINDOWS\assembly\GAC_MSIL\System.Configuration\2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a\System.Configuration.dll" /R:"C:\WINDOWS\assembly\GAC_MSIL\System.IdentityModel\3.0.0.0__b77a5c561934e089\System.IdentityModel.dll" /R:"C:\WINDOWS\assembly\GAC_MSIL\System\2.0.0.0__b77a5c561934e089\System.dll" /out:"C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\Temporary ASP.NET Files\home\0721717c\5008287c\App_GlobalResources.j60xp8g3.dll" /debug- /optimize+ /res:"C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\Temporary ASP.NET Files\home\0721717c\5008287c\resources.globalresources.resources" /w:4 /nowarn:1659;1699;1701  "C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\Temporary ASP.NET Files\home\0721717c\5008287c\App_GlobalResources.j60xp8g3.0.cs" "C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\Temporary ASP.NET Files\home\0721717c\5008287c\App_GlobalResources.j60xp8g3.1.cs"
    
    
    Microsoft (R) Visual C# 2005 Compiler version 8.00.50727.1433
    for Microsoft (R) Windows (R) 2005 Framework version 2.0.50727
    Copyright (C) Microsoft Corporation 2001-2005. All rights reserved.
    
    error CS0006: Metadata file 'C:\WINDOWS\assembly\GAC_32\System.EnterpriseServices\2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a\System.EnterpriseServices.dll' could not be found
    12. august 2008 17:49

Svar

  • Rob,

     

    I have seen the error message before, not connected to WHS, but to VS. In that case, it was because of a .Net 2.0 corruption.

    You could check your Client's installation of .Net, and try a repair of it, to see if that helps.

     

    Colin

     

    (Could you edit your original post and wrap the long lines - it goes off the edge of the screen in some readers!)

     

    13. august 2008 17:53

Alle besvarelser

  • Rob,

     

    I have seen the error message before, not connected to WHS, but to VS. In that case, it was because of a .Net 2.0 corruption.

    You could check your Client's installation of .Net, and try a repair of it, to see if that helps.

     

    Colin

     

    (Could you edit your original post and wrap the long lines - it goes off the edge of the screen in some readers!)

     

    13. august 2008 17:53
  • Hello! This forum is now being locked down so please copy and paste any relevant information into the "Software" forum as a new thread for any further conversation or assistance. On the positive side, this would give "Robcpa" a chance to edit down the length of the lines as well. Wink

     

    Thanks much and see you over in the Software forums!

     

     

    13. august 2008 17:57