none
Created Playlists don't show up

    Spørgsmål

  • OK, so I have remote web access setup, love it. Works great.

    Now, I've been adding artists to queues and then saving those as playlists. When I select the View->Playlists in my music library I only see playlists that were already existing in my collection before, not the new ones.

    When I browse the shared directory I see the Playlists directory that was created and there playlists I made are in there. I'd really like to be able to use these. Am I missing a step? Do I need to change some permissions in the dashboard to allow the contents of this directory to be read?

    Any help is appreciated. Thanks.

    23. februar 2012 16:38

Svar

  • Funny, did a reboot and now the playlists show up and new ones I add show up immediately as well.

    Thanks again for trying to help.


    DarthSwian@Hotmail.acom

    • Markeret som svar af DarthSwian 24. februar 2012 11:56
    24. februar 2012 11:56

Alle besvarelser

  • Is it that you only see previously created playlists (which won't work in the Windows Home Server Silverlight player) or that your newly created playlists show 0 songs and can't be played? The latter is a bug, which has been submitted to Connect already.

    I'm not on the WHS team, I just post a lot. :)

    23. februar 2012 19:16
  • No, my newly created playlists don't show up at all. 

    DarthSwian@Hotmail.acom

    23. februar 2012 19:17
  • Submit a bug report on Connect, then.

    I'm not on the WHS team, I just post a lot. :)

    24. februar 2012 01:37
  • Funny, did a reboot and now the playlists show up and new ones I add show up immediately as well.

    Thanks again for trying to help.


    DarthSwian@Hotmail.acom

    • Markeret som svar af DarthSwian 24. februar 2012 11:56
    24. februar 2012 11:56