none
odd problem with NoReplyAll

    Question

  • I rad into the problem that if you view your outbox, then send/receive will not send the items in the outbox.  I'm guessing it's flipping a read flag or something.  Disabling the add-in fixes it.

    Thanks.

    Friday, 21 October, 2011 9:45 PM

Answers

  • New version of NoReplyAll posted today which includes the fix mentioned above - it would be good if you could confirm that the problem has gone away. (I have to confess that my test matrix isn't very big, unfortunately - the Outbox problem certainly doesn't appear on the small number of installations I've tried.)
    Tuesday, 15 November, 2011 7:55 AM

All replies

  • Thanks for letting me know - I'll look into it. Can't think of any obvious reason why this might be happening, so investigation may take some time...
    Saturday, 22 October, 2011 6:09 AM
  • I think I've worked out what's broken: it seems that accessing any property of a mail item when it's in the Outbox is enough to make Outlook think that the item is in use and can't be sent. I've created a tentative fix and hope to release it soon, after some more work and a round of internal testing.

    Some more details in today's blog post.

    Sunday, 30 October, 2011 12:16 PM
  • New version of NoReplyAll posted today which includes the fix mentioned above - it would be good if you could confirm that the problem has gone away. (I have to confess that my test matrix isn't very big, unfortunately - the Outbox problem certainly doesn't appear on the small number of installations I've tried.)
    Tuesday, 15 November, 2011 7:55 AM