StackOverflow exception in wcf EchoClient example. <pre>In the wcf example I'm getting a stackoverflow from the<br>Microsoft.Hpc.Scheduler.Store.dll. I'm running the client program from<br>a XP machine in the same domain as the compute cluster. I can see the<br>job being created in the job manager.<br><br>I've tried to run the example for the head node as well. But I'm<br>getting a what looks like a security exception. Does anyone have any insights?<br>I included the output below.<br><br></pre><blockquote><pre><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>C:\TempShare\EchoClient\bin\Debug&gt;EchoClient.exe<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>Creating a session...<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>Microsoft.Hpc.Scheduler.Session.SessionException: An exception<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>occurred when submitting the job, see inner exception ---&gt;<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>Microsoft.Hpc.Scheduler.Properties.SchedulerException: Unexpected<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>exception --<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> Please see the broker execution log (under the user's profile directory).<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> --- End of inner exception stack trace ---<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>Microsoft.Hpc.Scheduler.Session.Session.EndCreateSession(IAsyncResult<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>result)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at EchoClient.Program.Main(String[] args) in C:\Program<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>Files\Microsoft HPC Pack 2008<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>SDK\Samples\wcfbroker\HelloWorld\EchoClient\Program.cs:line 53<br><span class=moz-txt-citetags>&gt;</span><br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>C:\TempShare\EchoClient\bin\Debug&gt;EchoClient.exe<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>Creating a session...<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>Microsoft.Hpc.Scheduler.Session.SessionException: An exception<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>occurred when submitting the job, see inner exception ---&gt;<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>Microsoft.Hpc.Scheduler.Properties.SchedulerException: Unexpected<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>exception --<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> Please see the broker execution log (under the user's profile directory).<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> --- End of inner exception stack trace ---<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>Microsoft.Hpc.Scheduler.Session.Session.EndCreateSession(IAsyncResult<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>result)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at EchoClient.Program.Main(String[] args) in C:\Program<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>Files\Microsoft HPC Pack 2008<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>SDK\Samples\wcfbroker\HelloWorld\EchoClient\Program.cs:line 53<br><span class=moz-txt-citetags>&gt;</span><br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>C:\TempShare\EchoClient\bin\Debug&gt;EchoClient.exe<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>Creating a session...<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>Session's Endpoint Reference:net.tcp://wrphpc001:9087/broker/73<br><span class=moz-txt-citetags>&gt;</span><br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>Unhandled Exception:<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>System.ServiceModel.Diagnostics.CallbackException: An AsyncCallback<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>threw an exception. ---&gt;<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>System.ServiceModel.Security.SecurityAccessDeniedException: Access is<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>denied.<br><span class=moz-txt-citetags>&gt;</span><br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>Server stack trace:<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>System.ServiceModel.Channels.ServiceChannel.ThrowIfFaultUnderstood(Message<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>reply, MessageFault fault, String action, MessageVersion version,<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>FaultConverter faultConverter)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>System.ServiceModel.Channels.ServiceChannel.HandleReply(ProxyOperationRuntime<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>operation, ProxyRpc&amp; rpc)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at System.ServiceModel.Channels.ServiceChannel.EndCall(String<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>action, Object[] outs, IAsyncResult result)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>System.ServiceModel.Channels.ServiceChannelProxy.InvokeEndService(IMethodCallMessage<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>methodCall, ProxyOperationRuntime operation)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at System.ServiceModel.Channels.ServiceChannelProxy.Invoke(IMessage<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>message)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt;</span><br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>Exception rethrown at [0]:<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>System.Runtime.Remoting.Proxies.RealProxy.HandleReturnMessage(IMessage<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>reqMsg, IMessage retMsg)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>System.Runtime.Remoting.Proxies.RealProxy.PrivateInvoke(MessageData&amp;<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>msgData, Int32 type)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at IEchoSvc.EndEcho(IAsyncResult result)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at EchoSvcClient.EndEcho(IAsyncResult result) in C:\Program<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>Files\Microsoft HPC Pack 2008<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>SDK\Samples\wcfbroker\HelloWorld\EchoClient\EchoSvcLib.cs:line 78<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at EchoClient.Program.RequestState.GetResult(IAsyncResult result)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>in C:\Program Files\Microsoft HPC Pack 2008<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>SDK\Samples\wcfbroker\HelloWorld\EchoClient\Program.cs:line 105<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at EchoClient.Program.EchoCallback(IAsyncResult result) in<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>C:\Program Files\Microsoft HPC Pack 2008<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>SDK\Samples\wcfbroker\HelloWorld\EchoClient\Program.cs:line 113<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at System.ServiceModel.AsyncResult.Complete(Boolean<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>completedSynchronously)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> --- End of inner exception stack trace ---<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at System.ServiceModel.AsyncResult.Complete(Boolean<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>completedSynchronously)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>System.ServiceModel.Channels.ServiceChannel.SendAsyncResult.FinishSend(IAsyncResult<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>result, Boolean completedSynchronously)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>System.ServiceModel.Diagnostics.Utility.AsyncThunk.UnhandledExceptionFrame(IAsyncResult<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>result)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at System.ServiceModel.AsyncResult.Complete(Boolean<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>completedSynchronously)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>System.ServiceModel.Dispatcher.DuplexChannelBinder.AsyncDuplexRequest.Done(Boolean<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>completedSynchronously)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>System.ServiceModel.Dispatcher.DuplexChannelBinder.AsyncDuplexRequest.GotReply(Message<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>reply)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>System.ServiceModel.Dispatcher.DuplexChannelBinder.HandleRequestAsReply(Message<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>message)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>System.ServiceModel.Dispatcher.ChannelHandler.HandleRequestAsReply(RequestContext<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>request)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>System.ServiceModel.Dispatcher.ChannelHandler.HandleRequest(RequestContext<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>request, OperationContext currentOperationContext)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>System.ServiceModel.Dispatcher.ChannelHandler.AsyncMessagePump(IAsyncResult<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>result)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>System.ServiceModel.Diagnostics.Utility.AsyncThunk.UnhandledExceptionFrame(IAsyncResult<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>result)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at System.ServiceModel.AsyncResult.Complete(Boolean<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>completedSynchronously)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>System.ServiceModel.Channels.FramingDuplexSessionChannel.TryReceiveAsyncResult.OnReceive(IAsyncResult<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>result)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>System.ServiceModel.Diagnostics.Utility.AsyncThunk.UnhandledExceptionFrame(IAsyncResult<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>result)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at System.ServiceModel.AsyncResult.Complete(Boolean<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>completedSynchronously)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>System.ServiceModel.Channels.SynchronizedMessageSource.SynchronizedAsyncResult`1.CompleteWithUnlock(Boolean<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>synchronous, Exception exception)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>System.ServiceModel.Channels.SynchronizedMessageSource.ReceiveAsyncResult.OnReceiveComplete(Object<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>state)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>System.ServiceModel.Channels.SessionConnectionReader.OnAsyncReadComplete(Object<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>state)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>System.ServiceModel.Channels.StreamConnection.OnRead(IAsyncResult result)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>System.ServiceModel.Diagnostics.Utility.AsyncThunk.UnhandledExceptionFrame(IAsyncResult<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>result)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at System.Net.LazyAsyncResult.Complete(IntPtr userToken)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at System.Net.LazyAsyncResult.ProtectedInvokeCallback(Object<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>result, IntPtr userToken)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at System.Net.Security.NegotiateStream.ProcessFrameBody(Int32<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>readBytes, Byte[] buffer, Int32 offset, Int32 count,<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>AsyncProtocolRequest asyncRequest)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>System.Net.Security.NegotiateStream.ReadCallback(AsyncProtocolRequest<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>asyncRequest)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at System.Net.FixedSizeReader.CheckCompletionBeforeNextRead(Int32<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>bytes)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at System.Net.FixedSizeReader.ReadCallback(IAsyncResult<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>transportResult)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at System.ServiceModel.AsyncResult.Complete(Boolean<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>completedSynchronously)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>System.ServiceModel.Channels.ConnectionStream.ReadAsyncResult.OnAsyncReadComplete(Object<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>state)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at System.ServiceModel.Channels.SocketConnection.FinishRead()<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>System.ServiceModel.Channels.SocketConnection.AsyncReadCallback(Boolean<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>haveResult, Int32 error, Int32 bytesRead)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>System.ServiceModel.Diagnostics.Utility.IOCompletionThunk.UnhandledExceptionFrame(UInt32<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>error, UInt32 bytesRead, NativeOverlapped* nativeOverlapped)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>System.Threading._IOCompletionCallback.PerformIOCompletionCallback(UInt32<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>errorCode, UInt32 numBytes, NativeOverlapped* pOVERLAP)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt;</span><br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>C:\TempShare\EchoClient\bin\Debug&gt;<br><span class=moz-txt-citetags>&gt;</span><br><span class=moz-txt-citetags>&gt;</span> </pre></blockquote> <pre><br></pre> © 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.Sat, 25 Jul 2009 06:28:07 Zff60d582-2196-4b6f-8229-1dfe0029cebchttp://social.microsoft.com/Forums/en-US/windowshpcdevs/thread/ff60d582-2196-4b6f-8229-1dfe0029cebc#ff60d582-2196-4b6f-8229-1dfe0029cebchttp://social.microsoft.com/Forums/en-US/windowshpcdevs/thread/ff60d582-2196-4b6f-8229-1dfe0029cebc#ff60d582-2196-4b6f-8229-1dfe0029cebcescapegoathttp://social.microsoft.com/Profile/en-US/?user=escapegoatStackOverflow exception in wcf EchoClient example. <pre>In the wcf example I'm getting a stackoverflow from the<br>Microsoft.Hpc.Scheduler.Store.dll. I'm running the client program from<br>a XP machine in the same domain as the compute cluster. I can see the<br>job being created in the job manager.<br><br>I've tried to run the example for the head node as well. But I'm<br>getting a what looks like a security exception. Does anyone have any insights?<br>I included the output below.<br><br></pre><blockquote><pre><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>C:\TempShare\EchoClient\bin\Debug&gt;EchoClient.exe<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>Creating a session...<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>Microsoft.Hpc.Scheduler.Session.SessionException: An exception<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>occurred when submitting the job, see inner exception ---&gt;<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>Microsoft.Hpc.Scheduler.Properties.SchedulerException: Unexpected<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>exception --<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> Please see the broker execution log (under the user's profile directory).<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> --- End of inner exception stack trace ---<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>Microsoft.Hpc.Scheduler.Session.Session.EndCreateSession(IAsyncResult<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>result)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at EchoClient.Program.Main(String[] args) in C:\Program<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>Files\Microsoft HPC Pack 2008<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>SDK\Samples\wcfbroker\HelloWorld\EchoClient\Program.cs:line 53<br><span class=moz-txt-citetags>&gt;</span><br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>C:\TempShare\EchoClient\bin\Debug&gt;EchoClient.exe<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>Creating a session...<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>Microsoft.Hpc.Scheduler.Session.SessionException: An exception<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>occurred when submitting the job, see inner exception ---&gt;<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>Microsoft.Hpc.Scheduler.Properties.SchedulerException: Unexpected<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>exception --<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> Please see the broker execution log (under the user's profile directory).<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> --- End of inner exception stack trace ---<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>Microsoft.Hpc.Scheduler.Session.Session.EndCreateSession(IAsyncResult<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>result)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at EchoClient.Program.Main(String[] args) in C:\Program<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>Files\Microsoft HPC Pack 2008<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>SDK\Samples\wcfbroker\HelloWorld\EchoClient\Program.cs:line 53<br><span class=moz-txt-citetags>&gt;</span><br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>C:\TempShare\EchoClient\bin\Debug&gt;EchoClient.exe<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>Creating a session...<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>Session's Endpoint Reference:net.tcp://wrphpc001:9087/broker/73<br><span class=moz-txt-citetags>&gt;</span><br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>Unhandled Exception:<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>System.ServiceModel.Diagnostics.CallbackException: An AsyncCallback<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>threw an exception. ---&gt;<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>System.ServiceModel.Security.SecurityAccessDeniedException: Access is<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>denied.<br><span class=moz-txt-citetags>&gt;</span><br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>Server stack trace:<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>System.ServiceModel.Channels.ServiceChannel.ThrowIfFaultUnderstood(Message<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>reply, MessageFault fault, String action, MessageVersion version,<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>FaultConverter faultConverter)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>System.ServiceModel.Channels.ServiceChannel.HandleReply(ProxyOperationRuntime<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>operation, ProxyRpc&amp; rpc)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at System.ServiceModel.Channels.ServiceChannel.EndCall(String<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>action, Object[] outs, IAsyncResult result)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>System.ServiceModel.Channels.ServiceChannelProxy.InvokeEndService(IMethodCallMessage<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>methodCall, ProxyOperationRuntime operation)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at System.ServiceModel.Channels.ServiceChannelProxy.Invoke(IMessage<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>message)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt;</span><br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>Exception rethrown at [0]:<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>System.Runtime.Remoting.Proxies.RealProxy.HandleReturnMessage(IMessage<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>reqMsg, IMessage retMsg)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>System.Runtime.Remoting.Proxies.RealProxy.PrivateInvoke(MessageData&amp;<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>msgData, Int32 type)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at IEchoSvc.EndEcho(IAsyncResult result)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at EchoSvcClient.EndEcho(IAsyncResult result) in C:\Program<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>Files\Microsoft HPC Pack 2008<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>SDK\Samples\wcfbroker\HelloWorld\EchoClient\EchoSvcLib.cs:line 78<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at EchoClient.Program.RequestState.GetResult(IAsyncResult result)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>in C:\Program Files\Microsoft HPC Pack 2008<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>SDK\Samples\wcfbroker\HelloWorld\EchoClient\Program.cs:line 105<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at EchoClient.Program.EchoCallback(IAsyncResult result) in<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>C:\Program Files\Microsoft HPC Pack 2008<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>SDK\Samples\wcfbroker\HelloWorld\EchoClient\Program.cs:line 113<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at System.ServiceModel.AsyncResult.Complete(Boolean<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>completedSynchronously)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> --- End of inner exception stack trace ---<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at System.ServiceModel.AsyncResult.Complete(Boolean<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>completedSynchronously)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>System.ServiceModel.Channels.ServiceChannel.SendAsyncResult.FinishSend(IAsyncResult<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>result, Boolean completedSynchronously)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>System.ServiceModel.Diagnostics.Utility.AsyncThunk.UnhandledExceptionFrame(IAsyncResult<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>result)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at System.ServiceModel.AsyncResult.Complete(Boolean<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>completedSynchronously)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>System.ServiceModel.Dispatcher.DuplexChannelBinder.AsyncDuplexRequest.Done(Boolean<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>completedSynchronously)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>System.ServiceModel.Dispatcher.DuplexChannelBinder.AsyncDuplexRequest.GotReply(Message<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>reply)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>System.ServiceModel.Dispatcher.DuplexChannelBinder.HandleRequestAsReply(Message<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>message)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>System.ServiceModel.Dispatcher.ChannelHandler.HandleRequestAsReply(RequestContext<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>request)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>System.ServiceModel.Dispatcher.ChannelHandler.HandleRequest(RequestContext<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>request, OperationContext currentOperationContext)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>System.ServiceModel.Dispatcher.ChannelHandler.AsyncMessagePump(IAsyncResult<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>result)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>System.ServiceModel.Diagnostics.Utility.AsyncThunk.UnhandledExceptionFrame(IAsyncResult<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>result)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at System.ServiceModel.AsyncResult.Complete(Boolean<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>completedSynchronously)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>System.ServiceModel.Channels.FramingDuplexSessionChannel.TryReceiveAsyncResult.OnReceive(IAsyncResult<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>result)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>System.ServiceModel.Diagnostics.Utility.AsyncThunk.UnhandledExceptionFrame(IAsyncResult<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>result)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at System.ServiceModel.AsyncResult.Complete(Boolean<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>completedSynchronously)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>System.ServiceModel.Channels.SynchronizedMessageSource.SynchronizedAsyncResult`1.CompleteWithUnlock(Boolean<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>synchronous, Exception exception)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>System.ServiceModel.Channels.SynchronizedMessageSource.ReceiveAsyncResult.OnReceiveComplete(Object<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>state)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>System.ServiceModel.Channels.SessionConnectionReader.OnAsyncReadComplete(Object<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>state)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>System.ServiceModel.Channels.StreamConnection.OnRead(IAsyncResult result)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>System.ServiceModel.Diagnostics.Utility.AsyncThunk.UnhandledExceptionFrame(IAsyncResult<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>result)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at System.Net.LazyAsyncResult.Complete(IntPtr userToken)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at System.Net.LazyAsyncResult.ProtectedInvokeCallback(Object<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>result, IntPtr userToken)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at System.Net.Security.NegotiateStream.ProcessFrameBody(Int32<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>readBytes, Byte[] buffer, Int32 offset, Int32 count,<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>AsyncProtocolRequest asyncRequest)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>System.Net.Security.NegotiateStream.ReadCallback(AsyncProtocolRequest<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>asyncRequest)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at System.Net.FixedSizeReader.CheckCompletionBeforeNextRead(Int32<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>bytes)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at System.Net.FixedSizeReader.ReadCallback(IAsyncResult<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>transportResult)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at System.ServiceModel.AsyncResult.Complete(Boolean<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>completedSynchronously)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>System.ServiceModel.Channels.ConnectionStream.ReadAsyncResult.OnAsyncReadComplete(Object<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>state)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at System.ServiceModel.Channels.SocketConnection.FinishRead()<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>System.ServiceModel.Channels.SocketConnection.AsyncReadCallback(Boolean<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>haveResult, Int32 error, Int32 bytesRead)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>System.ServiceModel.Diagnostics.Utility.IOCompletionThunk.UnhandledExceptionFrame(UInt32<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>error, UInt32 bytesRead, NativeOverlapped* nativeOverlapped)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span> at<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>System.Threading._IOCompletionCallback.PerformIOCompletionCallback(UInt32<br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>errorCode, UInt32 numBytes, NativeOverlapped* pOVERLAP)<br><span class=moz-txt-citetags>&gt;</span><br><span class=moz-txt-citetags>&gt; </span>C:\TempShare\EchoClient\bin\Debug&gt;<br><span class=moz-txt-citetags>&gt;</span><br><span class=moz-txt-citetags>&gt;</span> </pre></blockquote> <pre><br></pre> Mon, 22 Dec 2008 11:13:09 Z2008-12-22T11:13:09Zhttp://social.microsoft.com/Forums/en-US/windowshpcdevs/thread/ff60d582-2196-4b6f-8229-1dfe0029cebc#e1a84173-360b-46e1-a85e-de0d83b85720http://social.microsoft.com/Forums/en-US/windowshpcdevs/thread/ff60d582-2196-4b6f-8229-1dfe0029cebc#e1a84173-360b-46e1-a85e-de0d83b85720Don Patteehttp://social.microsoft.com/Profile/en-US/?user=Don%20PatteeStackOverflow exception in wcf EchoClient example. <p>Am I correct in assuming that you've gotten your problem resolved at this point since there were no follow-up questions in this thread?</p>Thu, 25 Jun 2009 01:52:38 Z2009-06-25T01:52:38Z