none
Rapporter skriver ikke antal, totalpris på linje og totalpris ex moms ud RRS feed

 • Spørgsmål

 • Hej,

  Jeg har siddet med rapporter og skabelondesign til MS Word PDF.

  Af en eller anden årsag, udskriver mine rapporter for Tilbud og Ordrebekræftelse (og indkøb så vidt jeg husker) antal, linjetotalpris og totalpris ex moms.

  Min faktura udskriver priser korrekt.

  Jeg har prøvet at gå tilbage til f.eks. SalesConfirmation.sys og oprette en ny rapport/skabelon, der så bliver til SalesConfirmation.usr. Men selvom det skulle være en standard der ligger i C5, skriver den stadig ikke antal, totalprislinje eller totalpris ex moms ud.

  Hvor er det gået galt for mig henne? Det haster virkelig, da vi ikke kan udskrive tilbud og ordrebekræftelser eller indkøb.

   

  På forhånd tak.


  Anders, Aquatex
  10. februar 2011 08:06

Alle besvarelser

 • Kan du udskrive til Standard Windows?

  Har du kontrolleret for alle bogmærker?

  Mvh Maria

  10. februar 2011 13:21
 • Hej Maria,

   

  Jeg kan godt udskrive til Standard Windows, men der kommer felterne heller ikke med, så det er ikke en bogmærkefejl til Word PDF desværre (går jeg ud fra)

  Har du andre gode idéer - eller noget jeg kan have overset?


  Anders, Aquatex
  11. februar 2011 08:01
 • Hej igen,

  Et andet spørgsmål - hvordan sletter man en SYP-fil? Jeg har SalesConfirmation.syp og tror måske den spærrer for at jeg ikke kan hente SalesConfirmation.sys og få startet helt forfra?


  Anders, Aquatex
  11. februar 2011 08:40
 • Hej Anders

  SYP Filen bør du ikke slette da den er en hotfix til systemet, så hvis der ligger en SYP under rapporterne skal du bruge den.

  Har du checket det sproglag du prøver at udskrive. Rapporten består af flere sproglag. Standard, dansk, engelsk og tysk.

  Normalt vil systemet udskrive det sproglag som debitor, kreditor,indkøb og ordre har.

  Poul Erik

  11. februar 2011 08:57
 • Når det er en SalesConfirmation, lyder det som en ordrebekræftelse.

  Er du sikker på at der ikke er følgeseddelleveret på ordren? Er der det kommer der ikke antal og beløb på udskriften.

  Mvh.  Poul Erik

  11. februar 2011 10:51
 • Hej PE.

  Sproglag så rigtige ud.

  Mht SalesConfirmation, er det jo en ordrebekræftelse som du så rigtigt siger. Men følgesedlen skulle da ihvertfald gerne have antal på - ellers er den jo ikke meget værd som følgeseddel? ;)

  Jeg roder stadig med det, men har ingen fantastisk forklaring på fænomenet. Jeg er startet forfra. SYP filen er ikke slettet - det kan jeg heldigvis ikke. Ellers havde jeg været på spanden, for jeg prøvede. Men SYP er intakt og den bygger jeg så en ny USR SalesConfirmation ud fra. Jeg giver lige lyd senere :)

  Takker :D


  Anders, Aquatex
  11. februar 2011 11:05
 • Jeg fik én korrekt udskrift ved at tage SalesConfirmation.SYP og gøre den til USR uden at ændre i den. Da jeg havde lavet første udskrift til SKÆRM Windows Standard, der viste hvad det skulle, ændrede jeg i SalesConformation.USR, hvor jeg tilføjede felter i HEADEREN - kun headeren.

   

  Nu viser den igen ikke antal, linjetotal og TOTAL.

  Ved udskrift til WORD PDF SKÆRM, får jeg flg: TblCellCountBkMrks:COMInvoke, Cell 0x80020009 Undtagelse opstod.

  Hvor skal jeg lede? Er lidt fortabt.


  Anders, Aquatex
  11. februar 2011 11:58
 • Du skal sikre dig, at der rent faktisk er noget at bekræfte. Check at feltet "Antal" minus "Leveret" eller "Faktureret" er forskellige fra nul på de ordrelinjer, som du ønsker at bekræfte. Såfremt det er nul er der ikke noget at bekræfte og der vil ikke blive udskrevet antal og beløb på ordrebekræftelsen.

  mvh Anette Jørgensen [FTE] 

   

  14. februar 2011 10:11
 • Hej Anders.

  Prøv at sikre dig at du gemme dine udskrifter i arkiv.

  Opsættes under Debitor/Tilpasning/Parametre/Ordre - Gem tilbud, Gem ordrebekræftelse og Gem proformafakturaer.

  Så kan du altid gå i Arkiv og genudskrive herfra.

  Det som Anette henviser til, tror jeg, er at du måske først har lavet en udskrift til Skærm hvor der så rent faktisk er blevet opdateret antal på ordrelinjer - det sker dog ikke på en Ordrebekræftelse.

  Men fra Arkiv kan du altid genudskrive - og dermed sikre dig, at du har de samme data at gå udfra - selvom du skulle foretage en rettelse i usr-rapporten. Du kan så altid evt. eksportere og herefter slette usr-rapporten, så vil det være syp- eller sys-rapporten der virker. Og så kan du fejlsøge herfra.


  M.v.h. René rsl@
  15. februar 2011 06:40