none
C5 ønsker ikke at starte op (2010 ) RRS feed

 • Spørgsmål

 • Hej

  jeg bruger C5 til dagligt, men idag da skulle bruge programmet starter programmet og opstart skærmen komme hvorefter den fryser. har prøvet at lade programmet

  køre 10-15 min men dette hjælper ikke.

  programmet har fungeret ca 2 år uden problemer , har dog aldrig opdateret programmet ej heller mit win 7 .

  jeg har efterfølgende opdateret mit win 7 .

  dette har ikke ikke givet positiv svar.

  har prøvet at kikke på opdateringer til mit C5 (sp1) men kan ikke installere programmet da jeg ikke ved om jeg køre Native eller SQL ?

  Er der andre ting jeg kan gøre for at få programmet til at køre igen?

  står og skal afregne moms snart håber derfor på et hurtigt svar.

  20. september 2012 19:55

Alle besvarelser

 • Hejsa,

  Det er ikke blot fordi hovedmenuen ikke vises, så du skal trykke Ctrl+F9, og vælge ja til at nulstille brugerrettelser vel?

  Mvh
  Mads W

  21. september 2012 06:36
 • Mit gæt er at din C5 kerne er for gammel - den havde på et tidspunkt et problem med Internet Exporer version 9 (så vidt jeg husker) og sidepanelet i C5.

  Løsningen er at opgradere din C5 - og du kan se i menuen Hjælp / Om Microsoft C5 om du kører Native eller SQL. Det står lige efter "For Win32".

  Muligt omgåelse af problemet er at slå sidepanelet fra, hvis du alligevel ikke bruger det.
  Det gør du på hver enkelt bruger under Generelt / Tilpasning / Brugerkonfiguration / Applikation. Fanebladet Opsætning. Sæt kryds i Sidepanel / Vis ikke ved opstart.

  Håber det løser dit problem.

  PS: Det kan være svært at få liv i C5 for at lave ændringen. Start evt. konsol-afvikleren. Nogle gange hjælper det også at starte C5 mere end en gang... Så kommer der liv i den ene af dem så du kan rette ovenstående...

  Hvis alt andet fejler, så hjælper vores support dig naturligvis gerne - men det er desværre mod betaling. I givet fald kan du blot sende mig en mail på gsl@systemconnect.dk


  MVH gsl@systemconnect.dk Se også: http://blog.systemconnect.dk/

  21. september 2012 07:07