none
Download af opdateringsfiler til C5 2012 RRS feed

Alle besvarelser

 • Hej Metner Finans

  Der er hverken kommet en SP2 eller SP3 til C5 version 2012 endnu. Og SP3 er heller ikke kommet til C5 version 2010 endnu. Så jeg er lidt i tvivl om hvilken opdatering det er du efterlyser.

  Hotfix 3 til C5 version 2012 SP1 forventes frigivet her midt i oktober (se evt. her: http://www.systemconnect.dk/Default.aspx?ID=15&M=News&PID=2&NewsID=114 ).

  Det er en akkumuleret opdatering, dvs. den nyeste C5 version, servicepack og hotfix indeholder alle tidligere frigivne rettelser (dog har vi en enkelt gang set at der frigives nye kernefiler (exe-filer) udenfor servicepack/hotfix systemet, men så er de også med i den efterfølgende hotfix).

  Nogle enkelte af disse opdateringer kan du formentligt finde på customer source, som du skulle have adgang til når du har abonnement. Din C5 partner kan hjælpe dig med at få adgang hvis du ikke allerede har det.

  Jeg vil dog under alle omstændigheder kraftigt anbefale dig at tage fat på din C5 partner, da evt. opdateringer der er lavet i din C5 ikke bare automatisk kan flyttes med op i en ny C5 version/servicepack/hotfix. De skal flyttes manuelt og muligvis omprogrammeres.

  Hvis du ikke ved hvem din C5 partner er, er du velkommen til at kontakte mig på e-mail gsl@systemconnect.dk så vi kan finde en løsning for dig.


  MVH gsl@systemconnect.dk Se også: http://blog.systemconnect.dk/

  • Foreslået som svar af Gert Lynge 4. oktober 2013 06:25
  1. oktober 2013 09:48