none
Problem med opstart af C5 RRS feed

 • Spørgsmål

 • På det seneste har jeg oplevet startproblemer på peer-to-peer netværk. (C5 native ligger på en computer og er delt i Windows som andre computere har adgang til).

  Nogle gange hjælper det at logge af og på, andre gange at genstarte "klient" computeren og nogle gange skal man bare blive med ved at forsøge at starte C5. Der er ingen problemer med at starte C5 på "serveren", så det må være et netværksproblem.

  Fejlmeddelelsen ser sådan her ud,

  mvh
  Flemming

  7. juni 2018 07:05

Alle besvarelser

 • Hej Flemming

  Vi har ikke hørt om dette problem før - prøv at kigge på mit opslag "Microsoft Dynamics C5 SQL kan ikke afvikles fra netværks share efter at klientmaskiner er opdateret til Windows 10 1803" i på Yammer : https://www.yammer.com/microsoftdynamicsdenmark/#/threads/inGroup?type=in_group&feedId=10798744&view=all og overvej om der kan være relaterede problemstillinger, f.eks. at klientmaskiner, fileserver eller printserver kører SMB 1.X fildelingsprotokol.


  Venlig Hilsen Henrik Hansen Senior Software Engineer Microsoft Dynamics SCM

  7. juni 2018 14:22
  Ejer
 • Hej Henrik

  Dit forslag er nu afprøvet, men desværre giver det ingen forbedring. Det er stadig meget tilfældigt om C5 vil starte op eller. Bliver man ved længe nok med at genstarte og/eller logge af Windows og efter gentagne forsøg med at starte C5 lykkes det til sidst.

  Det er måske ret beset ikke et C5 problem, men et Windows problem som relaterer sig til netværks deling i Windows. Jeg har googlet en del og også haft en supporter fra Microsoft inde over, idet problemet formentlig er opstået efter at Hjemmegruppen er væk i W10 1803. Det har også betydet at man ikke længere kan se andre computere i Stifinder på nogle computer ikke alle (???). 

  Hvis nogen skulle genkende ovenstående og have en løsning (som virker) vil jeg være yderst taknemmelig.

  mvh
  Flemming

  12. juni 2018 10:26