none
Mapning af betalingsoplysninger og fakturanummer på en indgående OIO faktura RRS feed

 • Spørgsmål

 • Når jeg skal bogføre en faktura fra en kreditor, så taster jeg først kreditorens kontonummer og fakturaens linjer. Når jeg så trykker "Købsfaktura" popper den op og beder om betalingsidentifikation, fakturanummer og dato.

  Nu har jeg så fået import af OIO faktura til at virke, delvist. For den udfylder godt nok kreditorkonto og linjer, men betalingsindentifikation, fakturanummer og dato skal stadig udfyldes manuelt. 

  Jeg ville naturligvis være glad for at få et par hints til hvor jeg kan lære mere om at sætte mapningen op, men egentlig ville det bare været lækkert at få en til at bekræfte at det overhovedet er muligt at sætte en standard C5 2012 op til automatisk at udfylde disse felter fra en OIO faktura.

  Som et lille sidespørgsmål, kan C5 Advanced som standard sættes op til at håndtere bilag der er binært encoded i XML filen?

  10. januar 2013 21:30

Alle besvarelser

 • I service pack 1 til version 2012 er der tilføjet 2 felter på indkøbskartoteket – Identifikation og Forfalds dato. Felterne er default skjult men kan tilføjes v.hj. af Ctrl+Alt+F6. Felterne udfyldes ved import af faktura og foreslås default ved fakturaopdatering.

  Med venlig hilsen

  Anette Jørgensen [MSFT]


  Med venlig hilsen Anette Jørgensen [MSFT]

  11. januar 2013 11:14
 • Hej Anette

  Tak for hintet, det burde være til at få styr på.

  Hvordan så med fakturanummeret?

  Og har du et hint til binært encodede attachments?

  11. januar 2013 18:07