none
Varegrupper RRS feed

Alle besvarelser

 • Hej JO Safety AS

  Du kan blot ændre varegruppe på varerne. Men hvis grupperne bogføres forskelligt, så skal evt. tidligere posteringer du vil flytte med, manuelt omposteres via en kassekladde (fx blot deres sum).

  Er det kun beholdningen der bogføres på en anden konto, så kan du evt. regulere beholdningen ud via en lagerkladde først - og ind igen bagefter (det vil så resultere i at der bogføres hhv. et tab+afgang og et vind+tilgang på hhv. den gamle og nye gruppes konti).

  Bemærk dog at varegruppen "arves" ned på lagerposteringen, men med kørslen Lager/Periodisk/Efterberegn beholdning, kan du ved at svare Ja til "Efterse varegruppe" få lagerposten rettet til det du har rettet varen til.


  MVH gsl@systemconnect.dk Se også: http://blog.systemconnect.dk/

  • Foreslået som svar af Gert Lynge 8. januar 2015 08:31
  8. januar 2015 08:31
 • Hej Gert

  Tak for dit svar - vi taler om over 9000 vare i systemet. Så det er en voldsom operation at ændre gruppe på varekortet.

  8. januar 2015 12:24
 • Hej Jo Safety A/S

  Hvis det er en "moderne" C5 med oversigtbillede på varekortet, så kan feltet evt. tilføjes (Brugertilpasning) og rettes der og lette arbejdet...

  Alternativt - hvis alle i en gruppe eller i et interval skal ændres, så kan Datamanipulation anvendes til masseændringen (funktionen UPDATE)... Men det kan være lidt tricky, så sørg for at have backup inden - eller test det i en kopi først. Eller endnu bedre - få en til det, der har styr på datamanipulation).

  Det kan være en af de ting hvor det vil være en fordel at tage fat på jeres C5 Partner - kontakt gerne os hvis i ikke har andre.


  MVH gsl@systemconnect.dk Se også: http://blog.systemconnect.dk/

  • Foreslået som svar af Gert Lynge 8. januar 2015 12:45
  8. januar 2015 12:45