none
Flytning af debitor fra en c5 til en anden RRS feed

 • Spørgsmål

 • Hej. Er der en som kan hjælpe mig med hvordan jeg flytter vores debitor kartotek med alle oplysninger fra den ene c5 til en anden.
  Maria Bentzen
  1. marts 2011 11:06

Alle besvarelser

 • Brug Datamanipulation, men husk at checke felter og rækkefølge mellem eksporterende og importerende C5. Mvh Hanne Dalå
  1. marts 2011 11:19
 • Hej Hanne.

  Tusind tak for dit svar.  Kan du uddybe det. Jeg har prøvet at trække dem fra tilpasning, vedligehold, export. Derinde siger jeg alle felter og udfør, men jeg kan ikke få lov til at importer den.

  Med venlig hilsen

  Maria

   


  Maria Bentzen
  1. marts 2011 11:49
 • Hvis det er samme C5 kan du bruge metoden Copy,Insert, du skal være i det modtagne regnskab, vælg Alle felte, ret Database=Afsendende regnskab, derefter køres Debitor / Periodisk / Efterberegn saldi.

  Hvis det C5 Dynamics 2008 eller 2010 skal du være Supervisor i programmet.

  1. marts 2011 17:34
 • Hej Maria

  For at give dig det bedste råd har jeg brug for yderligere oplysninger:

  Når du vil have "alle oplysninger" med, mener du blot alle felter i stamkartoteket eller mener du også deres poster, saldi o.s.v?

  Er de 2 C5'ere af samme version? Hvilken version / Hvilke versioner af C5 benytter du?

  ---------------------------

  Hvis du blot skal have kopieret stamdata (DebKart/CustTable) skal du gå til Generelt / Periodisk / Datamanupulation, her skal du vælge EKSPORT til kommafil.
  I blokken med feltnavne skal du i lokalmenuen først slette alle felter og derefter vælge alle felter med "Ja". Så sikrer du at alle oplysninger fra kartoteket bliver eksporteret. HUSK AT DU SKAL STÅ I DET ØNSKEDE REGNSKAB!

  I den modtagende C5 skal du næsten gøre det samme. Du skal her vælge Import/Indsæt af DebKart/CustTable, slette og genvælge alle felter med "Ja". Her skal du også huske at stå i det ønskede regnskab :-)

  HUSK - Ved denne handling får du IKKE notater, kontaktpersoner, ej heller dynamiske data som poster, saldi, ordre, faktura m.m. kopieret med over. Det kræver programmering af få nogle af disse oplysninger med.

  Ebbe

  2. marts 2011 08:52
 • Hej Henning

  Tak for dit svar. Det er i en 4,0.

  Jeg skal flytte alle dataer fra en c5 til en anden, så vi kan starte forfra. Jeg har prøvet det Hanne skriver, men den går desværre på fejl. Så jeg må gøre et eller andet forkert. Den vil gerne lave filen, men ikke sætte den ind. Den siger, "at der er 221 pster. der ikke kunne indsættes (p.g.a entydigt index)". Jeg har gået alle konti og rækkefølge igennem  og alt står på samme måde. Kan du hjælpe mig.

  Med venlig hilsen

  Maria 


  Maria Bentzen
  2. marts 2011 08:57
 • Hej Maria

  Det ser ud til at det kræver konsulentbistand. Send mig lige dine kontaktoplysninger til greenmanhunter@gmail.dk, så vil jeg kontakte dig.

  Ebbe

  2. marts 2011 09:16