none
Skjule E-mail adresse på faktura RRS feed

 • Spørgsmål

 • Hej

  I forbindelse med at sendefaktura på e-mail, direkte fra C5, har jeg oprettet et E-mail adresse felt i fakturaen. Det fungerer fint, at C5 danner en pdf faktura og får MSOutlook til at sende det, direkte uden at jeg skal indtaste E-mail adresse. Men E-mail adressen kommer til at optræde på fakturaen. Og det kan jeg ikke lide.

  Hvis jeg undlade at udskrive email adressen på faktura så skal jeg manuelt indtaste E-mail adresse i Outlook.

  Kan man på en eller anden måde skjule email adresse feltet så den ikke bliver skrevet ud i fakturaen.

  Er der nogen, som kan hjælpe mig med det

  Tak på forhånd.

  Amy

  31. marts 2011 20:30

Alle besvarelser

 • Hej Amy

  Du skuber bare feltet helt ud til højre - i hvert fald ud forbi sidekanten. Så kommer det ikke med på papiret, men kommer med i rapporten til at sende som PDF.

   

  Mvh Maria

   

  1. april 2011 06:04
 • Hej

  Skift farve på feltet i word-skabelonen så den skrives med hvid skrift på hvid baggrund et sted på fakturahovedet hvor du alligeve har noget tom plads...

  MVH

      gsl (at) systemconnect.dk


  MVH gsl (at) systemconnect.dk
  1. april 2011 06:16
 • Tusind tak til både Maria og Gert for hjælpen.

  MVH

  Amy

  1. april 2011 10:11
 • Hvis du udelukkende sender fakturaer på mail, kan du slette emailadressen på Word skabelonen, men ikke på C5 rapporten. Så vil PDF fakturaen ikke vise mailadressen; men den vil stdig kunne sætte adressen korrekt i din mail.

  Hvis du derimod har nogle kunder, der skal have email, og andre, der skal have papirfaktura, vil jeg foreslå, at du har to forskellige C5 rapporter til fakturaen. En med og en uden emailadresse. Så må du via aktionslisterne styre, hvilke kunder, der skal have den ene eller den anden slags.


  mg
  14. april 2011 09:33