none
Kreditering af faktura i projekt giver problemer med kostpris (=0) RRS feed

 • Spørgsmål

 • Hej

  Jeg sidder med C5 Projekt i version 2010. Sælger varer, hvor der er sat varesporing til Serienummer og dermed lagerstyring på varen. Der anvendes ligeledes afmærkning i forbindelse med fakturering også (kan måske eventuelt udlades, pga. serienummer?).  

  Indkøb og salg igennem projekt fungerer fint. Men der er lidt bøvl med at få lavet en kreditnota i Projektmodulet. Jeg anvender "Kopier Projekt" fra Projektarkiv og vender fortegnet. Ophæver den oprindelige afmærkning på den solgte og knytter den til den negative projektlinje. Her får jeg dog ikke kostprisen på den krediterede linje med "retur", og det giver problemer.

  Hvis jeg slår varesporing fra er der ingen problemer, men det duer bare ikke, da jeg har med stelnumre at gøre og der skal varesporing på.

  Hjælpefilen giver ikke rigtig nogen anvisning herfor, så derfor hører jeg her, om nogen har en workaround på det, eller blot kan anvise, hvordan metoden med kreditering, varesporing og korrekt kostpris retur er?

   

  Mvh

  Christian Juhl Petersen

   

  25. oktober 2011 10:25

Alle besvarelser

 • Hej Christian

  Vi har forsøgt at lave et repro på din sag, men er ikke lykkes, kan du ikke oprettet en supportsag via  : https://mbs.microsoft.com/partnersource/support

  og skriv i beskrivelse at du har "talt" med Brian så vil jeg tage kontakt til dig.


  Best Regards Brian Petersen [MSFT] Escalation Engineer Microsoft Business Solutions C5

  =====================================================

  When responding to posts, please "Reply to Group" via your newsreader so that others may learn and benefit from your issue.

  This posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers no rights.

  1. november 2011 18:03