none
C5 2010 fryser ved opstart RRS feed

 • Spørgsmål

 • Hej, jeg har et tilbagevendende problem, som jeg håber at kunne finde en løsning på. Vi har problemer med C5 2010 som kører på en XP client. Med jævne mellemrum fryser programmet ved opstart. Dvs processen startes men programmet går ikke i gang men fryser i opstartvinduet. For at få det til at køre igen, skal den konto som C5 kører på slettes og der skal oprettes en ny, hvorefter det så fungerer igen i et stykke tid. På forhånd tak for hjælpen. Nikolaj
  19. januar 2012 08:55

Alle besvarelser

 • Hej Nikolaj

   

  Der er en kendt fejl omkring sidepanelet og Internet Explorer 9, der får C5 2010 til at fryse ved opstart (hvis kernen - dvs. EXE-filerne - ikke er nye nok).

  Er du sikker på du ikke bare oplever en periodisk fejl der ikke har noget med kontoen at gøre?

  (fortæl os evt. det nøjagtige kerne-versionsnummer, der fremgår under Generelt / Kartotek / Systemstatus / Tilretningsstatus)

   

  Prøv evt. også at slå sidepanelet fra på den enkelte bruger og se om det hjælper (Generelt / Tilpasning / Brugerkonfiguration / Applikation / Sidepanel - Vis ikke ved opstart).

   

  Er det den fejl der er i spil hos dig, så er fixet at få opgraderet din C5 til sidste nye servicepack og hotfix (du er velkommen til at kontakte mig vedr. det hvis du ikke har en C5-leverandør du bruger).

   

  MVH

      gsl (at) systemconnect.dk


  MVH gsl (at) systemconnect.dk
  19. januar 2012 09:55
 •  

  Der er en kendt fejl omkring sidepanelet og Internet Explorer 9, der får C5 2010 til at fryse ved opstart (hvis kernen - dvs. EXE-filerne - ikke er nye nok).

  Mig bekendt kan du ikke få Internet Explorer 9 på win XP. Så mit bud er at det er hovedmenuen som så til smutter væk. Så hvis i ikke kører med den nye (outlook) menu, så vil jeg prøve at skifte til den og se om det ikke er det.
  31. januar 2012 14:34
 • Godt spottet Allan. Jeg havde ikke lige set der var tale om en XP :-)


  MVH gsl (at) systemconnect.dk
  31. januar 2012 15:54