none
Opsætning af standard print RRS feed

 • Spørgsmål

 • Hej.

  Jeg vil gerne gøre, så jeg i C5 (Microsoft Dynamics C5 version 4.3.1.260), automatisk for alle brugere udskriver Rapporter/Projekt/Rapport/Gruppekort ud til én bestemt printer, samt at det er i landskabsformat.

  Jeg kan simpelthen ikke finde ud af hvordan det gøres.

  Jeg håber I kan hjælpe.

  Casper

  25. september 2017 07:25

Alle besvarelser

 • Hej Casper,

  Først skal du have oprettet en aktionsliste på din rapport "Gruppekort" (Gruppekort findes ikke standard, så det er en tilretning I har).

  Jeg viser dig her hvordan du kan oprette en aktionsliste på rapporten Projekt/Rapporter/Stamdata/Stamdata. Denne rapport hedder ProjBaseData.

  Generelt/Kartotek/Aktioner. Her oprette du en ny aktion f.eks. ProjektStamdata, Proces = Rapport, Element = ProjBaseData.

  Projekt/Tilpasning/Aktionslister/Valgfri kørsel. Funktion udfyldes automatisk med ProValgFri, Aktion - her vælger du så ProjektStamdata. På printerikonet udfylder du så de ønskedes udskriftsmuligheder (Skriv til  ... , Brugerprinter ...).

  Rapporten afvikles herefter fra Projekt/Periodisk/Kørsler/Valgfri.

  Hvis du kører rapporten som Supervisor så skulle den gerne kunne opsættes i landskabsformat og så huskes dette for alle brugere. Evt. skal du først slette nuværende opsætning ved "Udskriftsmuligheder" for alle brugere så den opsætning som Supervisor sætter kommer til at gælde for alle brugere.


  M.v.h. René rsl@

  25. september 2017 16:16
 • Hej Rene.

  Mange tak.

  Kan jeg gøre så uanset om man vælger printer X eller printer Y, så udskriver den i landskab?

  27. september 2017 14:49
 • Hej Casper,

  Hver udskrift fra C5 gemmer printeropsætningen pr. bruger.

  Så hvis du ikke sættet et forslag op via aktionsliste, så vil C5 huske hvilken printer der sidste blev udskrevet til pr. bruger (eller præsenteres den opsatte printer fra aktionslisten).

  Under "format" ved udskriftsmuligheder vælger du bl.a. papir (A4 Høj / A4 Bred).


  M.v.h. René rsl@

  28. september 2017 05:06