none
Konvertering af word flette skabeloner til C5 2012

  Spørgsmål

 • Hej,

  Jeg har en C5 2008 med rigtig mange skabeloner tilknyttet. Disse skabeloner indeholde mange af de grå flettefelter, som C5 2008 fint fletter til. I C5 2012 får jeg fejl, når jeg forsøger at flette til disse dokumenter. Laver jeg felterne om til bogmærker (hvide med firkantede paranteser omkring) virker det fint.

  Er der nogen, som har haft samme problem og kunne løse det? Jeg kunne forstille mig en wordmacro der kan ændre form flette felterne til bogmærker, men måske findes der en anden smart løsning. 

  15. oktober 2012 16:33

Alle besvarelser

 • Hej

  Print2Office funktionaliteten er lavet helt om fra og med C5 2010 - så det er det du er ramt af.

  Jeg tror ikke der findes et tool til at konvertere flettefelter til bogmærker, så det er desværre nok en manuel opgave at bygge dine skabeloner forfra... Finder du et tool der kan klare skiftet, må du meget gerne sende et link her. Det er vi nok mange der kunne få glæde af :-).

  Hvis du ikke allerede har læst den, så bør du læse dk_MicrosoftDynamicsC5_2010_Factsheet_Dokumentstyring_og_Print2Office.pdf for lige at få termner, teknik og hints på plads... Det kan drille noget - især at få lavet tabeller og bundtekster ved udskrifter der spreder sig over flere sider...

  Hvis du ikke kan finde dokumentet i din Documentation mappe i din C5 mappe - eller har den andet steds fra - så skriv evt. en e-mail så kan jeg sende den til dig.


  MVH gsl@systemconnect.dk Se også: http://blog.systemconnect.dk/

  16. oktober 2012 06:27
 • Jeg har funder følgende, som virker efter det meste af vejen:

  Sub UnlinkFormFields_KeepBookmarks()
      Dim oField As Field
     
      For Each oField In ActiveDocument.Fields
          If oField.Type = wdFieldFormTextInput Then
              oField.Unlink
          End If
      Next oField
         
  End Sub

  Efterfølgde kan jeg dog ikke F11 rund mellem de forskellige felter, hvilke bliver brugt rigtigt meget. Kan det virklig passe, at man ikke længere kan kombinere form og bogmærkefelter i skabelonerne længere, uden at få en fejl?

  16. oktober 2012 10:02