none
C5 på Terminalserver RRS feed

 • Spørgsmål

 • Hej

  Jeg har en 2003 Terminal med 3 bruger, som benytter C5 2010. Disse 3 brugere benytter samme printer. Hver bruger har sit eget login på serveren og i C5'en.

  Jeg har fået anbfalet at prøve med ScrewDrivers http://www.tricerat.com/products/screwdrivers, til at få løst det printer problem jeg har.

  Efter installation af ScrewDrivers på serveren og de 3 klienter, kan jeg ikke længere benytte " Windows Standard printer " i C5'en. F.eks. hvis Bruger A får opsat printerne i " Debitor, Aktionsliste & standard til at de alle være " Windows Standard, så fungere det uden problem. Logger man så ind med Bruger B, og checke hvordan opsætingen er lavet samme sted, så skifter de alle over til Bruger B's printer.
  Logger Bruger C ind, er det samme gældende for ham. Kigger man nu opsætningen fra Bruger A, så kan han se Bruger C's opsætning.

  Er der en måde at få " Windows Standard " til at blive, således at brugerne kan print ud via den standard printer de har på Terminalen??

  Hvis der blot skal printes ud fra mail eller word, er der ingen problemer, så selve opsætningen med ScrewDrivers fungere til UG, pånær i C5'en.

  Tak på forhånd.

  1. september 2011 13:42