none
Åbningsbalance RRS feed

 • Spørgsmål

 • Jeg har tidligere anvendt et andet regnskabsprgram og vil nu forsøge at anvende C5. Jeg er startet med at indtaste tallene i balancen pr 31.12.2011 - men jeg kan ikke indtaste årets resultat fra det gamle regnskab, da det er en sumkonto. Nogen idé til hvordan jeg kan få det ind? Har overvejet bare at bogføre det som hævet privat.

   


  • Redigeret af Peter DK 31. januar 2012 05:38
  28. januar 2012 15:13

Alle besvarelser

 • Hej Peter, umiddelbart vil jeg jo bogføre det under passiver/egenkapital og overført resultat eller som du selv skriver kan det også bogføres på privat. Men måske det alt i alt ikke er et spørgsmål til din revisor ?
  31. januar 2012 14:38
 • Nu er det en mindre bibeskæftigelse, jeg har, så bruger ikke revisor, men forsøger selv at klare regnskabet. Problemet er, at jeg ikke bare kan indtaste årets resultat, da C5 ikke tillader det på en "sumkonto".

  Har du evt. en løsning på et andet spørgsmål, jeg har postet: Når jeg forsøger at bogførre kladen, skriver systemet: "Valutakoden svarer ikke til kontoens" - og lader mig ikke bogføre kladden. Hvis jeg har en konto i USD (fx bank) - kan jeg så ikke lave en postering i EUR (systemet laver det ikke selv om?)?

  1. februar 2012 05:22