none
Kan ikke skife bruger C5 4.1 RRS feed

 • Spørgsmål

 • Jeg har kerneopdateret en C5 fra 2.10 til 4.1. Alt kører perfekt og kan compileres uden fejl. Men jeg kan ikke skifte bruger. Den kører altid under Supervisor. Hverken med parameteren -u eller under Generelt/Dagligt. Har jeg overset noget mht. kerneopdateringen?

  Mvh. Leif

  13. maj 2014 15:30

Alle besvarelser

 • Hej Leif

  Øh, version 4.1 hedder egentligt C5 2007 og er kun beregnet til det Islandske marked :-).

  Kan det være 4.0 servicepack 1 du mener?

  Fra C5 version 4.0 er C5 ændret så det er windowsbrugernavne der benyttes af C5. Det betyder i praksis at det er det brugernavn du benytter til Windows som C5 arver og logger ind med... Er din bruger ikke oprettet og du er medlem af administratorgruppen, så kommer du dog ind som supervisor.

  Er du på som alm. bruger og ønsker at skifte til supervisor (eller tilbage igen) så kan du det med skift brugerfunktionen under Generelt/dagligt.

  Dvs. - det du skal er at du skal have omdøbt dine brugere i C5 så de har loginnavne på formen "domæne\brugernavn" - evt. "arbejdsgruppe\brugernavn" hvis dine PCere ikke er med i et domæne (i praksis plejer jeg at starte en kommandoprompt på PCen og fyre SET kommandoen af. Det er USERDOMAIN og USERNAME du skal bruge - adskilt af backslash).

  Herefter skulle C5 ved opstart automatisk starte op med den bruger som Windows er logget ind med....

  Bemærk: Du burde have et dokument kaldet "Factsheet om Sikkerhed.PDF" i documentation mappen i din C5-mappe. Den beskriver det nærmere...


  MVH gsl@systemconnect.dk Se også: http://blog.systemconnect.dk/

  • Foreslået som svar af Gert Lynge 13. maj 2014 15:50
  13. maj 2014 15:49