none
Den samlede transaktion er ikke 0,00 RRS feed

Alle besvarelser

 • Hej Flemming

  En kontoplan (resultatopgørelse og balance) skal give 0. Så det er en ekstra kontrol af at en transaktion (samling af finansposter) giver 0 når de posteres. Det er en ekstra kontrol C5 foretager inden den vil fakturere.

  Jeg har set det en enkelt gang i en gammel C5 (tror det var en 2008'er eller 2010'er) ifm. noget automatisk færdigmelding og så vidt jeg husker komprimering af finansposter=ja, men det burde for længst være rettet for jeg mener jeg fejlmeldte den (og den du har gang i ser for ny ud - men indeholder ordren en stykliste, så prøv da lige at slå komprimering af finansposter fra hvis det er slået til - blot for at se om det hjælper).

  Ellers er mit bedste bud at du har en tilpasning der roder med finansposter ifm. den alm. fakturering... Dvs. prøv at fjerne USR-laget i en kopi (af database og filer) og se om det hjælper på fejlen. Og gør det det, så gå tilpasningerne igennem en for en... Det ligner en afrundingsfejl - dvs. at der laves ekstra eller justerede finansposter der ikke er afrundet til 2 decimaler som de ellers bør...


  MVH gsl@systemconnect.dk Se også: http://blog.systemconnect.dk/

  • Foreslået som svar af Gert Lynge 28. juli 2017 11:19
  28. juli 2017 11:19
 • Hej Gert

  Tak for dit svar som jeg afprøvede, men det hjalp desværre ikke. Det gjorde i stedet for at sætte flueben i ja til negativ beholdning på styklister under lagerparametre (???)

  mvh
  Flemming

  2. august 2017 09:35