none
OIOUBL Modtag Ordre RRS feed

 • Spørgsmål

 • Hej

  Er der nogen praktiske erfaringer med Ordremodtagelse /afsende Ordrebekræftelse via OIOUBL i C5 og med brug af NemHandel ?

  Vi er vant til opsætning af Faktura / Kreditnota, men har nu en kunde, der skal bruge ovenstående.

  pft

  Peter Hesselager

  10. januar 2013 12:46

Alle besvarelser

 • Jeg har valgt NemHandel til mange af vores kunder, men det lider af den store svaghed at modtager skal være tilmeldt, og det er kun det offentlige og nogle - få -private virksomheder, og altså ikke alle. Dermed går den gode idé noget i vasken. TrueLink og Fakturaservice har ikke det problem, men er så ikke gratis. Sproom er gratis, men jeg har ikke meget erfaring med det.

  Ingen erfaring med ordremodtagelse og ordrebekræftelser som OIOUBL.

  10. januar 2013 20:40
 • Nemhandel ikke noget problem. Denne løsning skal begrundes i samhandel mellem 2 større danske virksomheder, så registrering vil ikke være noget problem ( Men jeg vidste det ikke - så tak ! )

  Hurdlen er, at kunden pt kører c5-2008 i en stærkt tilrettet udgave.

  Hvis kunden skal bekoste en opgradering til Ver C5-2012 ( de har abonnement) skal vi naturligvis være sikre på, at løsningen kan bringes til at fungere med success.

  Derfor søger jeg svar på XML-delen i C5.

  Håber nogen kommer med noget - ( om ikke andre, så Microsoft ?)

  pft

  Peter Hesselager

  10. januar 2013 20:51
 • Vi foretager løbende forbedringer og ændringer ift. stigende krav omkring funktionaliteten samt udvidede krav omkring schematron valideringer, det er naturligvis vores opfattelse at alle frigivne eksport og import OIOUBL skemaer fungerer med succes, og således også eksport og import af faktura’er/ordrebekræftelser/rekvisitioner m.v. og vi har ikke modtaget nogen fejlrapporter som indikerer andet.  


  Med venlig hilsen Anette Jørgensen [MSFT]

  11. januar 2013 11:15