none
List billede er alt for stor størrelse

  Spørgsmål

 • Hej

  Jeg har et problem i en standard c5 2010, som ikke er tilrettet grundet manglende basisudvikling. Jeg har et problem i finanskladden. Skal jeg slå en kreditor/finanskonto op med AltH, så åbner der sig et stort listbillede med 40-50 poster i stedet for de normale 12 poster. Det gør kørslen mere langsom, da alle poster genindlæses hvis man bladrer i oversigten. Det samme gør sig ikke gældende for andre brugere i samme c5. Der logges på via en terminalserver. Jeg synes ikke at kunne minimere listbilledet ved at trække i kanterne, og synes heller ikke at kunne fjerne brugeropsætning.

  Er der nogle der har oplevet noget lignende?

  På forhånd tak

  Mvh Jesper

   

   

   

  24. august 2011 10:48

Alle besvarelser

 • Hej Jesperc5,

  Jeg har ikke noget bud på hvad der sker, men er du sikker på at der ikke ligger en USR version af listbillederne, eller at hvis det er et hosted miljø, ikke ser den 100% samme applikation, som resten af brugerne.

   


  Venlig Hilsen Henrik Hansen Program Manager II Microsoft Dynamics C5
  26. august 2011 05:34
  Ejer
 • Prøv at slette brugeren under Adgangskontrollen - brugere og grupper. Opret herefter brugeren igen, med samme grupperelation som tidligere.

  Det har virket for os.

  P.E.

  30. august 2011 06:49
 • Hej

  Jeg har netop været i kontakt med Microsoft omkring problemet, og de har hjulpet mig til en løsning. Selvom man ikke umiddelbart kunne se det, så lader det til der har været noget i usrlag som har haft en effekt på listbilledet. Løsningen var at eksportere rapporter - sletter usrlaget - importere rapporter igen. Hvorfor man ikke kunne se et "usr" listbilleder når man indlæste koder med basisudvikling vides ikke. Det kan eventuelt være en defekt usr lags fil.

  Tak til alle som har kigget forbi - håber andre kan bruge løsningen til noget

   

  30. august 2011 07:08