none
Ændring af font i C5 RRS feed

 • Spørgsmål

 • Vi er ved at overgå til C5. Tilsyneladende kan vi ikke få Verdana i C5. Ved nogen om dette kan passe, eller hvordan man ændrer font fra Times New Roman?
  6. november 2013 16:43

Alle besvarelser

 • Hej Karina Svensson

  Det afhænger lidt af om det er på skærmen eller på udskrifter. Jeg går ud fra at det er på udskrifter eftersom du nævner Times New Roman?

  På udskrifter kan man i udviklingsmenuen vælge hvilke fonte der bruges under PRD/Ret. Det skal rettes skrifttyper på printeren Standard-Windows.

  Der kan evt. også oprettes nye skrifttyper, men så skal de vælges på de udskrifter hvor man vil ændre font. Opretter de nye bør de tilsvarende også oprettes på printeren Standard så de kan vælges når rapporten defineres.

  Det er formentligt noget i skal have hjælp til fra jeres C5 leverandør.

  Skulle det mod forventning være på skærmen i mener, så kig her: http://blog.systemconnect.dk/?p=28

  Her vil jeg også anbefale jer at få jeres C5 leverandør ind over...

  PS: Jeg håber jeres leverandør har orienteret jer om klassisk Dynamics C5s platformskifte (dvs. Dynamics C5 version 2012 eller ældre). Det KAN være en mere fremtidssikret investering at skifte til C5 version 2014 eller NAV 2013R2 på nuværende tidspunkt...


  MVH gsl@systemconnect.dk Se også: http://blog.systemconnect.dk/

  • Foreslået som svar af Gert Lynge 6. november 2013 16:59
  6. november 2013 16:59
 • Det kan I sagtens. Den nemmeste måde er at gå ind i Generelt/Tilpasning - printer - ret. Væg Standard Windows - skrifttype. Gå ind i hver størrelse skrifttype og fjern den.

  Derefter går I ind i Finans/rapporter - stamdata - kontoplan og udskriver den. Nu vil I for hver skrifttype blive spurgt, og I kan vælge Verdana (eller hvilken som helst anden). Sørg for at vælge den samme hver gang, ellers ser jeres udskrifter sjove ud.

  Metoden lyder mere besværlig end den er.

  Mvh Maria

  6. november 2013 21:05