none
Teksten overført og overført beløb på word skabeloner ved udskrivning af f.eks. fakturaer på flere sider RRS feed

 • Spørgsmål

 • Hvis man udskriver en faktura fra C5 (uden om Word) udskrives teksten Overført samt et total beløb såfremt rapporten fylder mere end 1 side ved udskrift (TextTransferred og TransferAmount). Er der nogen der har erfaring med at udskrive disse såfremt der i stedet udskrives til Word vha. wordskabeloner med bogmærker?
  24. juni 2011 14:27

Alle besvarelser

 • Hej Gitte.

   

  Mærke(Bogmærke) på #ModuleTexts(#ModCustermer, ProjTableArch.Language_, #TxtTransferred) er TextTransferred og samme med SalesTableArch.Language_

  og mærke(Bogmærke) på &Transferred er TransferAmount som du beskriver

  Hvis du tilføjer TextTransferred i kolonne med Tekst hvor LineText, LineNotes, SerNo og PackSlp også er placeret, så udskrives 'teksten Overført' i samme kolonne som de øvrige tekster. Hvis du tilføjer TransferAmount i kolonne med Beløb hvor LineAmount også er placeret, så udskrives 'værdien Overført' i samme kolonne som de øvrige beløb.

  Der er taget udgangspunkt i InvoiceDK.dotx som følger med v2010.

   


  M.v.h. René rsl@
  27. juni 2011 13:21
 • Hej Rene

  Jeg kan ikke få det til at virke :-(  Kan du få det til at virke hos dig? Og er beløbene i givet fald rigtige - her tænker jeg på om C5's sideskift er samme sted som på word skabelonen?

  Jeg har tilføjet både TextTransferred og TransferAmount som bogmærker i wordskabelonen (hvor denne ændring er den eneste ift. standarden)

  Jeg har ingen ændringer på rep.SalesInvoice og jeg har tjekket at ovennævnte felter har de mærker der svarer til bogmærkerne.

  Hvis jeg udskriver til standard windows printer udskrives texttransferred og TransferAmount fint.

   

   

  27. juni 2011 18:44
 • Hej Gitte.

  Jeg troede at jeg havde det til at virke.

  Men nu kan jeg se at fordi C5 normal udskriver 'Overført' i enten PgHd eller PgFt, så forventer skabelonen at bogmærket er placeret i enten sidehoved eller sidefod.

  Så på en eller anden måde skal det placeres anderledes i rep-delen.

  Og wordskabelonen og C5 papirudskriften er ikke éns med hensyn til hvornår at 'Overført' skal udskrives.

  Så du har en opgave der - med mindre at Microsoft ændre i standarden så der selvfølgelig kan laves 'Overført' på en Word faktura - på det rigtige sted.

  De har jo sat mærke på rapporten.


  M.v.h. René rsl@
  28. juni 2011 19:46