none
Lager / salgsstatistik - der kommer ingen antal eller værdier! RRS feed

 • Spørgsmål

 • Hej - Jeg er ny her og novice i C5 efter 10 år som bruger :-)

  Jeg vil gerne have en liste (rapport) over vores varer solgt over en periode ( eks. 01-06-2014 til 01-06-2015).

  Jeg vælger Lager/rapport/salgsstatistik og taster en periode.

  Listen udskrives til Excel, så  jeg kan sortere på vareno. beløb eller antal. Varerne kommer fint, men ingen tal!

  Jeg kan gå i debitor/statistik - her får jeg varer med tal, men grupperet under debitor. Det er ikke nemt at overskue hvilken vare der er omsat mest osv.

  Hvad kan jeg gøre?

  Mvh. Esben  


  • Redigeret af Esben UK 21. juni 2015 10:46
  21. juni 2015 10:43

Alle besvarelser

 • Hej Esben

  Rapporten bygger på C5s statistiksystem - og derfor kan du også kun trække tal ud for hele måneder (dvs. finansperioder - men det er oftest det samme). Formentligt ikke noget problem for dig - men nu ved du i hvert fald at du ikke kan angive fx 1/6-14 til 15/6-14 og få noget rigtigt ud af det...

  Derudover skal du være opmærksom på at automatisk opdatering af statistiktallene kan slås til og fra under Lager/Tilpasning/Parametre/Lager/Periodisk optalt statistik (den skal IKKE være sat, så sker det automatisk - men kan gøre systemet lidt langsommere).

  Kører man med ovenstående parameter sat - eller har man netop sat den men gerne vil trække statistik ud for tidligere perioder, så skal statistikken lige genberegnes. Det sker under Lager/Periodisk/Efterberegn Statistik.

  Bemærk at statistikken naturligvis fylder i din database (så har du mange varer og mange perioder i din C5, kan databasen vokse og dermed medføre at din databaselicens skal udvides).

  Statistik kræver i øvrigt også at din C5 licens indeholder modulet Statistik (kan checkes under Generelt/Tilpasning/Adgangskontrol/Koder hvor der skal være et flueben ud for Statistik. Hvis du ikke har dette modul kan det tilkøbes hos din C5 forhandler - kontakt gerne mig hvis du ikke har nogen du kan ringe til.


  MVH gsl@systemconnect.dk Se også: http://blog.systemconnect.dk/

  • Foreslået som svar af Gert Lynge 22. juni 2015 06:46
  22. juni 2015 06:46