none
Velkommen til Microsoft Dynamics C5 Forum. RRS feed

 • Spørgsmål

 • Velkommen til Microsoft Dynamics C5 Forum.

   

  Vi vil gerne byde velkommen til  det nye Microsoft Dynamics C5 forum som tager over i stedet for den gamle Microsoft Dynamics C5 nyhedsgruppe. Alle Microsoft Nyhedsgrupper er overført til forum teknologi for at kunne sikre brugerne en bedre kundeoplevelse med mulighed for spam håndtering og nemmere at finde korrekt indhold grundet forbedret indeksering.

   

  Eksisterende indlæg fra det gamle microsoft.public.dk.c5 vil IKKE blive flyttet til det nye Microsoft Dynamics C5 Forum, så brugere og partnere opfordres til at poste nye indlæg i det nye Microsoft Dynamics C5 Forum, hvis man endnu ikke har fået svar på sit indlæg i microsoft.public.dk.c5.

   

  For brugere, som foretrækker at bruge en NNTP (nyhedsgruppe) læser til at deltage i nyhedsgrupper,  har Microsoft udviklet en løsning, kaldet NNTP Bridge, som tillader brugeren at tilslutte et bredt udvalg af understøttede NNTP læsere til de forummer de gerne vil deltage i og fortsætte med NTTP læserens funktionalitet.  Du kan finde instruktioner om, hvordan du henter og installerer NNTP Bridge her:

  http://connect.microsoft.com/MicrosoftForums/

   

  Med venlig hilsen

  Microsoft Dynamics C5 Teamet 

   

  12. oktober 2010 09:20

Alle besvarelser

 • Hej

  Efter 2 måneder har C5 Forum fået 24 indlæg, og I har ved indførelsen fjernet den viden, som var indeholdt i den gamle C5 diskutions database. Herudover har I ikke gjort noget som helt for, at brugerne kan finde den nye "micorosoft.public.dk.c5....". Synes I det er en succes?

  Mit forslag er, at få lagt de "gamle" indlæg og svar ind i den nye, så brugerne har en basis, som de kan få viden af og arbejde videre på!

  13. december 2010 15:20