none
udskrivning windows 10 RRS feed

 • Spørgsmål

 • Efter jeg har opdateret til win.10 virker printeren ikke mere i c5 2012

  nu er jeg nødt til at udskrive til pdf og herfra printe alle de ting der skal printes.

  printeren virker i alle andre programmer! og ja den er sat som bruger printer.

  1. september 2015 13:00

Alle besvarelser

 • Hej,

  Check i Kontrol Panel under Enheder og Printere (Devices and Printers) at din printer stadig er markeret som standard printer, og at du i Printer Egenskaber kan udskrive en testside.
  Hvis du kan det burde du også kunne printe fra C5.


  Venlig Hilsen Henrik Hansen Senior Software Engineer Microsoft Dynamics C5

  1. september 2015 13:51
  Ejer
 • Hej dkvs

  Hvilken printer er der tale om?

  Har du prøvet med en nyere eller ældre driver til den? (der er jo muligvis blevet installeret en ny printerdriver efter du skiftede til Windows 10?).

  Jeg har tidligere oplevet den slags problemer med drivere der ikke var helt stuerene på især mindre HP multifunktionsprintere (dem med scannere).

  Jeg ved at C5 - modsat mange andre programmer - giver printerdriveren besked om at lave 0-margin og så selv styrer margin (jeg ved pga. nogle margin problemer der oprindeligt var med Easy Print da det blev lanceret på terminalservere).

  Om det er det der driller i disse tilfælde skal jeg ikke kunne sige, men jeg (og andre) har flere gange måtte konstatere at nogle printerdrivere bare ikke vil med C5, selvom det virker fra andre programmer.

  Vi plejer at kunne afhjælpe en hel del af de problemer ved at op- eller nedgradere printerdriveren. Og resten løser man ved at købe en ny printer eller sekundært købe en eDocPrinter licens og så printe via den (redirect print).

  PS: Hvis du søger her i forum vil du opleve andre der har stillet lignede spørgsmål til især HP-printere (og nogle af dem har jeg også givet et lignende svar).

  Så de løsninger er p.t. mit bedste forslag...


  MVH gsl@systemconnect.dk Se også: http://blog.systemconnect.dk/

  • Foreslået som svar af Gert Lynge 2. september 2015 05:34
  2. september 2015 05:34