none
Dynamisk ledetekst på virtuelle felter RRS feed

 • Spørgsmål

 • Lavet skærmbillede der lister tøjvarer. Lavet virtuelle felter til angivelse af en værdi (måltal) pr. størrelse - anvender Macroen #Frm_FLDPMTV til at skrive korrekt størrelse-kolonneoverskrift (ledetekst) - ex. [SMALL..XXLARGE] eller [36..48]. Fungerer fint - ledeteksterne skifter afhængigt af, hvilken tøjstørrelser det enkelte tøjstykke kan fås i. Men opretter jeg en ny tøjvare i dette skærmbillede, så går det galt med ledeteksterne - og jeg skal ud/ind af skærmbilledet, før det igen fungerer. C5 v.3.00 SP3 - nogen der kan hjælpe ?

  18. juli 2017 09:43

Alle besvarelser

 • Hej Morten

  Hvad med (fra hjælpefilen):
  REPAINT
  Denne kommando gentegner hele formen og vil således reflektere eventuelle ændringer i feltlængde mv. Tekster, som er skrevet med CONTROL TEXT kommandoen, vil ikke blive gentegnet og skal således skrives igen.
  CONTROL "REPAINT"
  Den indirekte syntaks for kommandoen er:
  "#Frm_REPAINT"

  indsat i en passende trigger?


  Venlig Hilsen Henrik Hansen Senior Software Engineer Microsoft Dynamics C5

  18. juli 2017 12:11
  Ejer
 • Hej Henrik

  Har forsøgt mig med #Frm_REPAINT - den gentegner formen med korrekte ledetekster for den post man står på. Men når man efterfølgende bladrer videre i posterne skifter ledeteksterne ikke. Testet løsning med at afvikle #Frm_REPAINT i "Pre-record"-triggeren for alle poster, det virker - men det giver desværre et uroligt skærmbillede.

  Hilsen Morten

  18. juli 2017 13:58