none
Stregkodeløsning til C5 (2012) med UNSPSC SG1-128 standard RRS feed

 • Generel diskussion

 • Hej,

  Jeg har en kunde, som sælger rigtig meget til forsvaret i DK. Forsvaret har nu bedt min kunde om på deres følgeseddel at påføre en stregkode (for leverancen - ikke pr. linje), så forsvaret kan scanne modtagelsen.

  Den behøver ikke nødvendigvis komme ud på følgesedlen (C5), men kan også blot påklistres fra en label (hvis det kræver en separat/selvstændig løsning.

  Tidligere har jeg brugt CODE128 (freeware barcode font på formen "*%stregkode i tekst eller tal%*") til alle mulige stregkodeløsninger fra/til C5, men jeg er i tvivl om modtagerens scanner kan læse denne, når standarden nu skal være jf. emnelinjen her.

  Er der nogen her i dette forum, som er bekendt med om Code 128 kan anvendes eller om der skal en decideret stregkodeløsning/modul til (og findes dette allerede via en C5 forhandler?)

  Ser frem til at høre

  Mvh

  Christian


  IC.CJP

  15. december 2016 07:51

Alle besvarelser

 • Det er længe siden, men dengang lavede jeg en XAL-kørsel til en labelprinter, der kunne udskrive stregkoder. Det var muligt med alle mulige formater - til smykker skulle den være mini, men til andre opgaver nogle kæmpe nogle. Vi udskrev til LPT/com-port, og det er nok ikke det nemmeste i dag, hvor vi kun har USB-porte - måske en mapning kunne gøre tricket.

  I første omgang ville jeg da teste om det ikke bare virker med CODE128. Det vil jo være det nemmeste for alle.

  Mvh Maria

  15. december 2016 15:40
 • Det var det bedste jeg kunne håbe på (hvis det altså virker) :-)

  Takker

  Mvh

  Christian


  IC.CJP

  15. december 2016 16:56