none
Aktionslister C5 v. 2012 HF002

  Spørgsmål

 • Problem med aktionslister for C5 v. 2012 HF002 opdateret fra en C5 v. 300 - ex. ved genudskrift af debitor-faktura fremkommer en  boks, hvor man skal vælge mellem "Alle aktioner" eller "Kun Rapporter". Debitoren har IKKE en lokal aktionsliste - så denne boks bør vel ikke fremkomme ?

  15. juni 2012 13:31

Alle besvarelser

 • Hej Morten.

  Det er i forbindelse med endelig implementering af OIOUBL at dette spørgsmål er kommet (også på C5 v. 2010).

  Da der kun var OIOXML skulle man gå ind i debitorjournalen og selv gendanne oio-fil, den komme ikke automatisk ved en genudskrift af en debitorfaktura.

  Nu ved OIOUBL skal man vælge óm man kun vil have en genudskrift af faktura (Kun Rapporter) eller om også vil gendanne OIOUBL-filen (Alle aktioner).

  Aktionen Ordre_Faktura kalder en rapport i process og udskriver rapporten, aktionen Ordre_Faktura_XML kalder en søgning i process og danner OIOUBL-filen.


  M.v.h. René rsl@

  15. juni 2012 18:27
 • Hej Rene

  Mit problem er at jeg får en boks hvor man kan vælge mellem "Alle aktioner" "Kun rapporter" når jeg eksempelvis forsøger at genudskrive en faktura. Det er fint hvis der eksisterer en lokal aktion på debitoren, men det gør der ikke i nedenstående tilfælde, derfor bør denne boks vel ikke fremkomme ?

  Med venlig hilsen Morten

  16. juni 2012 08:15
 • Hej Morten.

  Det har intet med/uden lokale aktionslister at gøre.

  Det er indbygget i C5 så det kommer frem når det drejer sig om debitormodulet (ordre/projekt) og kreditormodulet (indkøb) men f.eks. ikke på lønmodulet.

  Det skyldes at OIOUBL nu er implementeret, også selv om du ikke har sat det op endnu.

  Så det må du leve med.

  Jeg lever selv med det i en brancheløsning, hvor vi udskriver et arbejdskort fra et sag/aktivitetsmodul (projekt-/ordrerelateret), men aktionslisten er oprettet under Debitor/Tilpasning/Aktionslister/Standard, så vi bliver også præsenteret for dette valg hver eneste gang.


  M.v.h. René rsl@

  16. juni 2012 16:51