none
Årsregnskab i 2010 RRS feed

 • Spørgsmål

 • Hej.

  Jeg håber der er en der kan hjælpe mig.

  Jeg har fået installeret C5 2010 og er ved at blive ok glad for det. Men nu skal jeg lave et årsregnskab, men jeg er ikke helt sikker på hvordan jeg gør det.

  Det jeg vil er at tage alle de posteringer jeg har haft i 2010 og lavet et samlet regnskab.

  Jeg var på et kursus i C5 2010 i efteråret, og mindes de snakkede om det, men komikke nærmere ind på det.

  Jeg har forsøgt med at gå ind i FINANS, da dette er det eneste jeg bruger (vi er en lille virksomhed, som ikke har noget lager), der efter i PERIODISK og så UDFYLD ÅRSREGNSKAB. Når jeg trykker på den kommer der en lille boks op hvor jeg skal udfylde med FILER, I FRA TEKSTFIL står der: INDFIL og  TIL TEKSTFIL står der: UDFIL og perioden. Den har jeg luret. det skal være hele sidste år og når jeg så skriver START som den skriver man skal, kommer den op med at filerne ikke eksisterer.

   

  Håber der er en der kan hjælpe.

  Henriett

  18. januar 2011 08:40

Alle besvarelser

 • Hej Henriett

  Vil du læse til/fra et externt program?

  Når du går ind i Udfyld Årsregnskab, og du har boksen med Indfil og Udfil, så tryk på F1 for at få hjælp. Her ligger en nærmere beskrivelse af, hvordan du gør.

  Som du kan se, er der en lille pil nedad på felterne når du står på et af dem. Det betyder at du kan gå ind og vælge den mappe og fil, som skal indlæses eller udlæses til.

  Mvh.

  Poul Erik

  18. januar 2011 10:25
 • Hej Poul Erik.

  Tak for hjælpen.

  Det prøver jeg. ´Skal bare lige være sikker på hvor mine ting ligger på drevet. Jeg kiggede i HJÆLP og så man kunne skrive UDFYLD.TXT, men stadig skriver den filen ikke eksisterer.

  Men nu ved jeg hvor jeg kan søge hjælp. :-)

  Henriett

  18. januar 2011 10:35
 • Hej Henriett.

  Indfil skal indeholde definitionen på hvilke konti der skal udlæses. Se hjælp: Eksempel på "Fra Tekstfil

  Udfil indeholder så dataene som du kan arbejde videre med.

  Håber du kan hitte ud af det. Ellers må du have fat i din C5 konsulent

  Poul Erik.

  19. januar 2011 07:26
 • Hej Henriett

  Såfremt din kontoplan er udarbejdet/opstillet som du ønsker dit regnskab, kan du også udskrive en balance, så du på den måde kan se hvordan året 2010 er gået for din virksomhed. Det gør du under Finans/Rapporter/Balancer.

  Balancerne kan også udskrives til Excel regneark eller Word, således at du kan tilføje yderligere informationer/tekst såfremt dette ønskes. Dette gør du ved at udskrive balancen, og i den forbindelse vælge at udskrive til skærm og brugerprinteren MS Excel eller MS Word.

  Du kan læse mere om udskrivning af balancer og mange andre emner i "Kom nemt i gang- bogen". Bogen finder du i PDF-format i den mappe på din PC hvor C5 er installeret, i undermappen Documentation.

  Ønsker du at anvende Udfyld årsregnskab funktionen, så skal du først lave en fil, hvori du har defineret, hvor C5 skal "smide" informationerne - dvs. hvor vil du have dette års tal, hvor vil du have sidste års tal osv. Du kan evt. tage udgangspunkt i den fil der følger med C5. Filen hedder Udfyld.txt og findes i mappen hvor din C5 er installeret, i undermappen Country/DK

  mvh. Gitte Lützen, GL consult

  19. januar 2011 08:43
 • Tak for hjælpen.

   

  20. januar 2011 12:30
 • Hej Gitte.

  Tak for hjælpen. Det hjalp virkelig meget. Kan godt se det er noget af et spring at komme fra en gammel udgave af C5 til den helt nye. :-)

   

  Henriett

  20. januar 2011 12:31