none
Datoangivelse med fuld månedsnavn i forskellige sprog RRS feed

 • Spørgsmål

 • C5 2012 SP1 HF3:

  Jeg har nogle udskrifter, hvor dato er formatteret med fuld månedsangivelse, f.eks. 1 Juni 2013. Men det skriver den for alle sprogkoder. Er det muligt at få den til at skrive 1. June 2013?

  Et lille tillægsspørgsmål: Den starter månedsnavnet med et stort bogstav. Det er forkert på dansk. Kan det ændres?

  7. november 2013 12:19

Alle besvarelser

 • Hej Leif Roen

  Ja, det er muligt - men det skal programmeres.

  Man benytter formentligt date2str funktionen nu - og den vil gøre som du beskriver. I stedet kunne man lave sin egen "funktion" der tog højde for sprogkode mv.

  Det er ikke en stor ting, så det kan formentligt løses på en times tid alt efter hvor mange sprogkoder du har der skal oversættes til (mon ikke en time dækker det på dansk og engelsk)...

  Kontakt din C5 partner - de kan hjælpe dig med det... Har du ikke en, så er du velkommen til at kontakte mig.

  NB: Det er muligt at det med de danske månedsangivelsers begyndelsesbogstaver kunne rettes i kerne labelfilen, men det vil jeg ikke anbefale dig. De labels bruges nemlig muligvis også andre steder i systemet hvor de faktisk skal være med stort bogstav (hvis det ikke er en dato, men kun en månedsangivelse).


  MVH gsl@systemconnect.dk Se også: http://blog.systemconnect.dk/

  • Foreslået som svar af Gert Lynge 7. november 2013 13:28
  7. november 2013 13:28
 • Hej Gert

  Tak for dit svar.

  Ja, jeg er godt klar over, at jeg kan programmere mig ud af det, men da det jo er muligt at formattere et datofelt på en rapport, ville det jo være smart, at det virkede på den måde også.

  7. november 2013 14:13