none
slice af koder RRS feed

 • Spørgsmål

 • Jeg kører på en ældre version af C5 og skal flytte den til computer. Jeg kan ikke huske hvordan jeg slicer koderne ind i systemet så jeg kan få adgang. Kan du?
  16. november 2015 10:17

Alle besvarelser

 • Hej Togmanden

  Hvis det kun handler om at slice koder ind i systemet (altså ind i EXE-filerne), så vil langt det letteste være at kopiere exe-filer (og evt. ODBC-filer, hvis du også har ODBC-connectoren i C5) fra din gamle PCer og til den nye. Så slipper du for at bruge slize-kommandoen helt.

  Firmanavn og de øvrige koder kan herefter indtastes direkte i C5.

  Problemet med slize-kommandoen er at den kan være noget tricky at få til at virke på en moderne windows... Det og så at det er noget "slask" at ændre i programfiler fordi de så ikke kan signeres elektronisk, er i bund og grund derfor man er gået væk fra den metode i moderne C5'ere.

  Hvis du køre slize.exe uden parametre, så fortæller den dig hvordan den skal kaldes. Den skal naturligvis køres som administrator og i samme katalog som din C5w32.exe/D5w32.exe/C5w32c.exe/D5w32c.exe ligger i. Men selv med de informationer giver det formentligt bøvl at gøre det på en moderne windows.

  Det kan hjælpe at få fat på nyeste slize.exe fra en C5 version 4.0 - hvis det ikke er den du allerede har.


  MVH gsl@systemconnect.dk Se også: http://blog.systemconnect.dk/

  • Foreslået som svar af Gert Lynge 16. november 2015 10:41
  16. november 2015 10:41