none
Manglende skrivning til databasen - C5 4.0 - er der nogen, der tør give et bud på en forklaring?? RRS feed

 • Spørgsmål

 • Hej Forum

  I et C5 flerbrugermiljø - rent LAN - (ikke VPN/RDP) med C5 installeret på en Windows-server har jeg konstateret følgende:

  Ud af dagens fakturering på ca. 30 styks, er 4 af fakturaerne slet ikke at se i C5. Da fakturaerne er sendt via eDocPrinter, kan vi konstatere, at de ligger i Sendt Post, men de 4 styk kan overhovedet ikke spores i C5, skønt de helt klart er dannet af C5. Hvis man søger på de omhandlende fakturanumre, finder C5 dem frem, men med andre beløb og på andre debitorkonti. Det ser ud som om, at C5 har lavet fakturaerne, men fuldstændig unladt at skrive dem i databasen. Fejlen blev opdaget, da kunderne indbetalte beløb, vi ikke kunne identificere. Fejlen er kun konstateret på en og samme dato. Databasen vedligeholdes jævnligt (Fejlcheck og reindex). Systemet er siden hændelsen blevet opdateret til C52010, og der var ingen fejlmeldinger under selve opdateringen.

  Er der nogen her, der kan pege på hvad, der kan være sket? Det er lidt rystende at konstatere sådan en type fejl, og får naturligvis en til at tænke på, om andre posteringer er forsvundet.

  Mvh

  Mikkel NH


  • Redigeret af Mikkel NH 17. oktober 2011 08:44
  12. oktober 2011 12:56