none
Problemer med lagerlokationer - varer uden lager lagerlokation RRS feed

 • Spørgsmål

 • Hej Alle,

  Jeg sidder med et par problemer som jeg håber I kan hjælpe med.
  I vores regnskab har vi aldrig benyttet lagerlokationer. Vi har godt nok oprettet to forskellige lokationer, men de har ikke været brugt. Vi gik derfra (dårlig formodning, jeg ved det) ud fra, at alt automatisk var lagerført på vores primære lager.
  Vi er nu i den situation at vi gerne vil overføre lager fra vores primære til sekundære lager. Dog viser det sig at alle vores varer nu hverken befinder sig på det primære eller skundære lager. Jeg har læst alt der er at læse i manualen og kan udemærket godt se komplikationerne:
  - Vi har ikke haft tilvalgt "tvungen lagerlokation" i lagermodulet. Ej heller er det blevet hakket af under produkterne. Derfor er varerne ikke blevet lagerført på den primære lokation. Det er sådan set ikke så kompliceret. Men hvad nu?

  Problemet er nu at jeg ikke kan lave en lageroverførsel til det sekundære lager. For jeg kan ikke overføre fra det primære lager, der er lager nul. Godt nok kan jeg ændre det for nyindkøbte varer fra nu af, sørge for at de bliver lagerført korrekt. Men kan man ikke lave nogle små shortcuts for at få overført al lager som er "ingen steder at finde" til den primære lokation?

  Håber I kan hjælpe.

  Mvh Simon

  30. januar 2013 14:11

Alle besvarelser

 • Hej Simon TZ

  Dine varer burde stadig væk være til at finde på lokationen med tom lokationsnavn :-).

  Dine varer ligger blot på lokation tom. Så hvis du fra en lagerkladde flytter dem fra lokation tom og til din sekundære lokation, så burde det virke...


  MVH gsl@systemconnect.dk Se også: http://blog.systemconnect.dk/

  30. januar 2013 14:45