none
HPC Pack 2016 Update 1 reporting issue

    Allgemeine Diskussion

  • Hi All,

              Since upgrading from HPC Pack 2016 RTM to HPC Pack 2016 Update 1 reporting has stopped working. All I get is the following even though the Update 1 has been in place since Thursday

    Montag, 5. Februar 2018 15:00

Alle Antworten

  • This is a known issue in HPC Pack 2016 Update 1 for single head node.

    The workaround is to copy one file "setup\System.Fabric.dll" from HPC Pack 2016 Update 1 setup package to "C:\Program Files\Microsoft HPC Pack 2016\Bin" folder on the head node.

    Dienstag, 6. Februar 2018 08:13
  • Hi,

         I have done as suggested still getting the same message. I'll wait till tomorrow to see if we get a report for today's jobs.

    --

    Cheers,

    William

    Dienstag, 6. Februar 2018 10:01
  • Forgot to mention, you shall wait for up to 15 minutes before it works.
    Mittwoch, 7. Februar 2018 07:36
  • Hi,

         I copied the System.Fabric dll from the setup folder in the HPC Pack Update 1 installed to "C:\Program Files\Microsoft HPC Pack 2016\Bin" but still getting the same message. Is there something else required?

    --

    Cheers,

    William

    Mittwoch, 7. Februar 2018 15:52
  • Could you restart the HpcReporting service on the head node and wait for another 15 minutes?
    Donnerstag, 8. Februar 2018 03:32
  • Hi,

         Thank you for your support. Reporting is now working as expected.

    --

    Many Thanks,

    William

    Donnerstag, 8. Februar 2018 09:48