none
Forum Hyperlinks including trailing periods RRS feed

Answers

  • Um, a bug is a bug is a bug. If it disrupts my ability to help the community and degrades the quality of my posts because people can't click on my links, then it should be fixed. Adding a period to the end of a sentence is standard thing to do and if the interface doesn't handle this correctly, it should be fixed.

    Jason | http://blog.configmgrftw.com | Twitter @JasonSandys


    Sunday, April 29, 2012 10:34 PM

All replies

  • This is a known issue if you are using the Community Bridge and you are posting with the plain text converter enabled. The fix is to post in HTML.
     
    The problem shouldn't happen if you are posting in the web interface.

    Stefan Blom, Microsoft Word MVP
    Sunday, April 29, 2012 10:25 PM
  • I'm using IE 9 and posting using the web interface.

    Jason | http://blog.configmgrftw.com | Twitter @JasonSandys

    Sunday, April 29, 2012 10:31 PM
  • Um, a bug is a bug is a bug. If it disrupts my ability to help the community and degrades the quality of my posts because people can't click on my links, then it should be fixed. Adding a period to the end of a sentence is standard thing to do and if the interface doesn't handle this correctly, it should be fixed.

    Jason | http://blog.configmgrftw.com | Twitter @JasonSandys


    Sunday, April 29, 2012 10:34 PM
  • I noticed the same problem. Every time I post a link and then try to add something, it underlines the next character. I have to delete it, put a space, then re-type.

    For every expert, there is an equal and opposite expert. - Becker's Law


    My blog

    Sunday, April 29, 2012 11:23 PM
    Moderator