locked
crm2011 RC custom report issue RRS feed

  • Question

  •  hello, i need your help about a issue that creating a custom report with report wizard in crm2011 RC.Following is the datails about my servers.

       A APP server installed crm2011RC , A DB server installed sql2008 r2 with reporting serivce and reporting extension for crm2011.  All functions are work, but when i want to run a custom report created the report wizard, i got a  error: The report cannot be dsiplayed (rsprocessingaborted)

       I had checked and verifyed the SPN of sql service account , the SPN is registered correctly. Below is the content from SSRS log file.Could you help to analysis what happened about this.  Thank you!

    -------

    ReportServer_0-1!388!02/15/2011-09:44:09:: i INFO: RenderForNewSession('/CRM5TEST_MSCRM/CustomReports/{DFDA9ADD-EC37-E011-AA20-00155D001F15}')
    processing!ReportServer_0-1!388!02/15/2011-09:44:30:: e ERROR: Throwing Microsoft.ReportingServices.ReportProcessing.ReportProcessingException: , Microsoft.ReportingServices.ReportProcessing.ReportProcessingException: Query execution failed for dataset 'DSMain'. ---> System.Runtime.InteropServices.COMException (0x80040216):
    System.ServiceModel.Security.SecurityNegotiationException: A call to SSPI failed, see inner exception.
    System.Security.Authentication.AuthenticationException: A call to SSPI failed, see inner exception.
    System.ComponentModel.Win32Exception: The target principal name is incorrect

    Tuesday, February 15, 2011 2:17 AM

Answers

  • Hi

    Can you please state which reports are working fine?

    1. OOB reports?

    2. Try to download the RDL of an OOB report and upload it again as a new, custom report. Does that work?

    3. Try to download the RDL of the wizard report and upload it again as a new, custom report. Does that work?

    Also, what SPNs have you set and on which machines?

    Thanks

     


    Abhishek Agarwal MSFT
    Friday, February 25, 2011 7:02 AM

All replies

  • Hi

    Can you please state which reports are working fine?

    1. OOB reports?

    2. Try to download the RDL of an OOB report and upload it again as a new, custom report. Does that work?

    3. Try to download the RDL of the wizard report and upload it again as a new, custom report. Does that work?

    Also, what SPNs have you set and on which machines?

    Thanks

     


    Abhishek Agarwal MSFT
    Friday, February 25, 2011 7:02 AM
  • thanks your reply.

    1.  yes , OOB reports are working fine.

    2.i download a RDL of oob report and create a new custom report with the RDL. and try to change it's datasource to "microsoft dynamic crms fetch"  ,the report works.since i installed reporting extension , a custom report's data source should be point to "microsoft dynamic crms fetch".

    but i don't know why i created a custom report with the report wizard of CRM2011 and failed to run the report. 

      PS, my crm website url is  http://crm5test.test.local:5555. After i added a SPN  just like the following , the report that i created with the wizard was working fine.

    setspn -a http/crm5test  test\crmsvc

    setspn -a http/crmtest.test.local test\crmsvc          (crmsvc is the service account)

       my website bind at tcp 5555, i don't know why the issue caused by http's SPN.

     

    Thursday, March 3, 2011 8:36 AM