none
Getting Activation Status RRS feed

  • General discussion

  • I am using this command on several computers

    get-<g class="gr_ gr_47 gr-alert gr_spell gr_inline_cards gr_run_anim ContextualSpelling ins-del multiReplace" data-gr-id="47" id="47">ciminstance</g> -class SoftwareLicensingProduct -ComputerName $Computer -Filter "Description like '%office%'"

    All have Office installed. Some are activated some are not. Thanks to O365 I had to upgrade everyone in the company and at some <g class="gr_ gr_312 gr-alert gr_gramm gr_inline_cards gr_run_anim Punctuation only-ins replaceWithoutSep" data-gr-id="312" id="312">point</g> my VL ran out and some did not get activated. 

    Anyway, some computers come back with the desired information other <g class="gr_ gr_396 gr-alert gr_gramm gr_inline_cards gr_run_anim Grammar multiReplace" data-gr-id="396" id="396">do</g> not return anything. I then tried on the ones that returned nothing to get all licenses and yes it returns the Windows license status correctly. Why can't I get the <g class="gr_ gr_610 gr-alert gr_spell gr_inline_cards gr_run_anim ContextualSpelling" data-gr-id="610" id="610">office</g> license from these <g class="gr_ gr_609 gr-alert gr_gramm gr_inline_cards gr_run_anim Punctuation multiReplace" data-gr-id="609" id="609">computers.</g> And yes I did a sanity check one and it does have Office installed.

    Any help would be greatly appreciated.

    Thanks in advance,

    Joe <g class="gr_ gr_763 gr-alert gr_spell gr_inline_cards gr_run_anim ContextualSpelling ins-del multiReplace" data-gr-id="763" id="763">Pelish</g>


    Joe Pelish

    • Changed type Bill_Stewart Tuesday, December 5, 2017 3:24 PM
    • Moved by Bill_Stewart Tuesday, December 5, 2017 3:24 PM Unreadable
    Wednesday, November 1, 2017 2:20 PM

All replies

  • Your post is completely unreadable. It's filled with garbage pseudo-html tags.

    -- Bill Stewart [Bill_Stewart]

    Wednesday, November 1, 2017 2:26 PM