none
Post Disappeared RRS feed

  • Question

  • I typed up a question and clicked "submit".

    What I got back was the form, empty. It didn't show any error or any kind of acknowledgement. I have no idea if my question was submitted or not.

    Wednesday, September 20, 2017 12:53 AM

Answers

  • Post it again.

    Maybe a moderator deleted it.  That'll happen when it's perceived to be a spam or irrelevant post.


    Ed Crowley MVP "There are seldom good technological solutions to behavioral problems."
    Celebrating 20 years of providing Exchange peer support!

    Wednesday, September 20, 2017 1:09 AM

All replies

  • Post it again.

    Maybe a moderator deleted it.  That'll happen when it's perceived to be a spam or irrelevant post.


    Ed Crowley MVP "There are seldom good technological solutions to behavioral problems."
    Celebrating 20 years of providing Exchange peer support!

    Wednesday, September 20, 2017 1:09 AM
  • Post it again.

    Maybe a moderator deleted it.  That'll happen when it's perceived to be a spam or irrelevant post.


    Ed Crowley MVP "There are seldom good technological solutions to behavioral problems."
    Celebrating 20 years of providing Exchange peer support!


    Thanks. I posted again and it worked. The original just disappeared, though. It never even got to point where someone could have moderated it.
    • Marked as answer by DG Osborne Wednesday, September 20, 2017 1:34 AM
    • Unmarked as answer by DG Osborne Wednesday, September 20, 2017 1:36 AM
    Wednesday, September 20, 2017 1:34 AM
  • The form submission must have failed but produced no error or output. I'll probably never get an answer to the bug, though.
    Wednesday, September 20, 2017 1:37 AM