locked
activation problem RRS feed

  • Question

  • Diagnostic Report (1.9.0027.0):
    -----------------------------------------
    Windows Validation Data-->

    Validation Code: 50
    Cached Online Validation Code: 0xc004c4a8
    Windows Product Key: *****-*****-66H2W-B4V32-RP3J8
    Windows Product Key Hash: nGMq7FA3mEdKzAOF7rJKt+aV5OQ=
    Windows Product ID: 00371-OEM-9045226-73604
    Windows Product ID Type: 3
    Windows License Type: OEM System Builder
    Windows OS version: 6.1.7601.2.00010100.1.0.048
    ID: {B1F0898F-3552-49DF-8F27-8232AE2CC713}(1)
    Is Admin: Yes
    TestCab: 0x0
    LegitcheckControl ActiveX: N/A, hr = 0x80070002
    Signed By: N/A, hr = 0x80070002
    Product Name: Windows 7 Professional
    Architecture: 0x00000009
    Build lab: 7601.win7sp1_gdr.130828-1532
    TTS Error: 
    Validation Diagnostic: 
    Resolution Status: N/A

    Vista WgaER Data-->
    ThreatID(s): N/A, hr = 0x80070002
    Version: N/A, hr = 0x80070002

    Windows XP Notifications Data-->
    Cached Result: N/A, hr = 0x80070002
    File Exists: No
    Version: N/A, hr = 0x80070002
    WgaTray.exe Signed By: N/A, hr = 0x80070002
    WgaLogon.dll Signed By: N/A, hr = 0x80070002

    OGA Notifications Data-->
    Cached Result: N/A, hr = 0x80070002
    Version: N/A, hr = 0x80070002
    OGAExec.exe Signed By: N/A, hr = 0x80070002
    OGAAddin.dll Signed By: N/A, hr = 0x80070002

    OGA Data-->
    Office Status: 109 N/A
    OGA Version: N/A, 0x80070002
    Signed By: N/A, hr = 0x80070002
    Office Diagnostics: FCEE394C-458-80070424_025D1FF3-344-80070424_025D1FF3-229-80070424_025D1FF3-230-1_025D1FF3-517-80040154_025D1FF3-237-80040154_025D1FF3-238-2_025D1FF3-244-80070002_025D1FF3-258-3

    Browser Data-->
    Proxy settings: N/A
    User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Win32)
    Default Browser: C:\Program Files (x86)\Comodo\Dragon\dragon.exe
    Download signed ActiveX controls: Prompt
    Download unsigned ActiveX controls: Disabled
    Run ActiveX controls and plug-ins: Allowed
    Initialize and script ActiveX controls not marked as safe: Disabled
    Allow scripting of Internet Explorer Webbrowser control: Disabled
    Active scripting: Allowed
    Script ActiveX controls marked as safe for scripting: Allowed

    File Scan Data-->

    Other data-->
    Office Details: <GenuineResults><MachineData><UGUID>{B1F0898F-3552-49DF-8F27-8232AE2CC713}</UGUID><Version>1.9.0027.0</Version><OS>6.1.7601.2.00010100.1.0.048</OS><Architecture>x64</Architecture><PKey>*****-*****-*****-*****-RP3J8</PKey><PID>00371-OEM-9045226-73604</PID><PIDType>3</PIDType><SID>S-1-5-21-3182358254-141395346-1803758076</SID><SYSTEM/><BIOS/><HWID>A3D93307018400FE</HWID><UserLCID>0809</UserLCID><SystemLCID>0409</SystemLCID><TimeZone>GMT Standard Time(GMT+00:00)</TimeZone><iJoin>0</iJoin><SBID><stat>3</stat><msppid></msppid><name></name><model></model></SBID><OEM/><GANotification/></MachineData><Software><Office><Result>109</Result><Products/><Applications/></Office></Software></GenuineResults>  

    Spsys.log Content: 0x80070002

    Licensing Data-->
    On a computer running Microsoft Windows non-core edition, run 'slui.exe 0x2a 0x1A8' to display the error text.
    Error: 0x1A8 

    Windows Activation Technologies-->
    HrOffline: 0x00000000
    HrOnline: 0xC004C4A8
    HealthStatus: 0x0000000000000000
    Event Time Stamp: 3:31:2014 20:48
    ActiveX: Registered, Version: 7.1.7600.16395
    Admin Service: Not Registered - 0x80070424
    HealthStatus Bitmask Output:


    HWID Data-->
    HWID Hash Current: LAAAAAEAAQABAAEAAAACAAAAAQABAAEAHKJk3gT6Gl3mAzzMYj0+k0BALnM=

    OEM Activation 1.0 Data-->
    N/A

    OEM Activation 2.0 Data-->
    BIOS valid for OA 2.0: yes, but no SLIC table
    Windows marker version: N/A
    OEMID and OEMTableID Consistent: N/A
    BIOS Information: 
      ACPI Table Name OEMID Value OEMTableID Value
      APIC ALASKA A M I
      FACP ALASKA A M I
      HPET ALASKA A M I
      MCFG ALASKA A M I
      SSDT SataRe SataTabl
      SSDT SataRe SataTabl
      SSDT SataRe SataTabl

    Monday, March 31, 2014 11:27 PM

Answers

  • This can result
    from mistakenly setting the System32 folder and its contents to 'Read Only' status.

    Open Windows Explorer (Computer)

    Navigate to the C:\Windows folder

    Find the System32 sub-folder and right-click on it

    select Properties

    Clear the 'blob' from the 'Read-only (Only applies to files in folder)' box by clicking on it until it's plain white.

    Click on Apply.

    Make sure that the radio button for 'Apply changes to this folder, subfolders and files' is set, and click OK.

    Accept the Administrator prompt. After a couple of seconds, you'll be told there is an error - click on the 'Ignore all' button.

    Wait for it to finish - it could take a couple of minutes.

    OK out, and exit Windows Explorer.

    Reboot twice

    Post a new MGADiag report.



    Noel Paton | Nil Carborundum Illegitemi
    CrashFixPC | The Three-toed Sloth
    No - I do not work for Microsoft, or any of its contractors.

    Tuesday, April 1, 2014 6:49 AM
    Moderator