none
Forums RRS feed

  • Question

  • I have ticked the "Alert Me" box but I am never sent any "alert" emails, is this right?

    Are the forums ever used to improve the MSDN Library?

    Thanks again everyone for answering all the questions.

    • Moved by CoolDadTx Thursday, July 15, 2010 1:13 PM Forum issue (From:Visual C# General)
    Thursday, July 15, 2010 8:52 AM

Answers

  • Hi,

     

    I want to know it works ok now?

    As Serguey123 say, sometimes the alert is delayed a bit.

    If you configure Alerts, you may receive alerts. It is very strange.

     

    Best Regards

    Alan Chen

    • Marked as answer by BabyBoomer2 Saturday, July 17, 2010 9:50 AM
    Friday, July 16, 2010 8:25 AM

All replies

  • Hi ,

     

    You may configure your Alerts.

    Click My Alerts, then you can see the Configure Alerts under My Alerts, configure it.

     

    if you have any problems, please feel free to let me know.

     

    Best Regards,

    Alan Chen

    *** Please mark as Answer, if this reply helps you***

    Thursday, July 15, 2010 8:58 AM
  • Sometimes the alert is delayed a bit also, and for example my email was fudged and needed correcting but other than that you should receive notification.

    Regards

    Thursday, July 15, 2010 12:26 PM
  • Thanks for the reply, Alan.

    I have just checked as you advised. Configure Alerts-> your alerts. I see that "Your Alerts are on" on the radio button.I also see that

    "Your Alerts are sent to: Messenger: " email address (which is correct)"

    I still don't receive any emails.

    Don't see any in the spam filter either.

    Thursday, July 15, 2010 1:09 PM
  • Hi,

     

    I want to know it works ok now?

    As Serguey123 say, sometimes the alert is delayed a bit.

    If you configure Alerts, you may receive alerts. It is very strange.

     

    Best Regards

    Alan Chen

    • Marked as answer by BabyBoomer2 Saturday, July 17, 2010 9:50 AM
    Friday, July 16, 2010 8:25 AM
  • No Alan, nothing received.I have had strange things like this happening with my email account (Yahoo ) before. From some sources I cannot receive emails, and have also had timeout issues.

     

    The other strange thing is that quite often I don't see the cursor when replying to threads.

    I'll mark this as answered, and carry on with manually checking my threads.

    Thanks for trying to help.

    Saturday, July 17, 2010 9:50 AM