locked
System.BadImageFormatException: Could not load file or assembly RRS feed

  • Question

  • Hi ,

    I am trying to Unit TestCase in our Application.

    i am getting this error

    Test method Test.ImportDataUnitTest.ImportDataBLTest.ProcessUserDataTest threw exception:
    System.BadImageFormatException: Could not load file or assembly Test.TestPr.BusinessLogic_Accessor, Version=0.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null' or one of its dependencies. This assembly is built by a runtime newer than the currently loaded runtime and cannot be loaded.

     and this error will come only for Private Methods in unit test methods ,if the methods are Public its not comming.

    How can i fix this issue.

    Can u please help me on this issue.

     

    Thanks,

    DeviSree


    Sreedevi
    Thursday, August 18, 2011 9:07 AM

Answers

  • "Devisree" wrote in message news:0ce6740a-5e89-44f5-8fcd-dd0774fd8ded...

    Hi ,

    I am trying to Unit TestCase in our Application.

    i am getting this error

    Test method Test.ImportDataUnitTest.ImportDataBLTest.ProcessUserDataTest threw exception:
    System.BadImageFormatException: Could not load file or assembly Test.TestPr.BusinessLogic_Accessor, Version=0.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null' or one of its dependencies. This assembly is built by a runtime newer than the currently loaded runtime and cannot be loaded.

    and this error will come only for Private Methods in unit test methods ,if the methods are Public its not comming.

    How can i fix this issue.

    Can u please help me on this issue.

     

    Thanks,

    DeviSree


    Sreedevi
     
    This appears to have no relevance to the subject of this forum – WGA problem in Win 7.
    Please repost your problem in a more appropriate forum, and include more details of your system and what you are attempting to do

    Noel Paton | Nil Carborundum Illegitemi | CrashFixPC | The Three-toed Sloth
    • Marked as answer by Darin Smith MS Thursday, August 18, 2011 9:00 PM
    Thursday, August 18, 2011 10:08 AM
    Moderator
  • Please repost your inquiry in the more appropriate Windows 7 Application Compatibility Forum.  Thank you!
    Carey Frisch
    • Marked as answer by Darin Smith MS Thursday, August 18, 2011 9:00 PM
    Thursday, August 18, 2011 1:19 PM
    Moderator

All replies

  • "Devisree" wrote in message news:0ce6740a-5e89-44f5-8fcd-dd0774fd8ded...

    Hi ,

    I am trying to Unit TestCase in our Application.

    i am getting this error

    Test method Test.ImportDataUnitTest.ImportDataBLTest.ProcessUserDataTest threw exception:
    System.BadImageFormatException: Could not load file or assembly Test.TestPr.BusinessLogic_Accessor, Version=0.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null' or one of its dependencies. This assembly is built by a runtime newer than the currently loaded runtime and cannot be loaded.

    and this error will come only for Private Methods in unit test methods ,if the methods are Public its not comming.

    How can i fix this issue.

    Can u please help me on this issue.

     

    Thanks,

    DeviSree


    Sreedevi
     
    This appears to have no relevance to the subject of this forum – WGA problem in Win 7.
    Please repost your problem in a more appropriate forum, and include more details of your system and what you are attempting to do

    Noel Paton | Nil Carborundum Illegitemi | CrashFixPC | The Three-toed Sloth
    • Marked as answer by Darin Smith MS Thursday, August 18, 2011 9:00 PM
    Thursday, August 18, 2011 10:08 AM
    Moderator
  • Please repost your inquiry in the more appropriate Windows 7 Application Compatibility Forum.  Thank you!
    Carey Frisch
    • Marked as answer by Darin Smith MS Thursday, August 18, 2011 9:00 PM
    Thursday, August 18, 2011 1:19 PM
    Moderator