locked
Autosave not working after update 1 ( CRM 2015 On Line ) RRS feed

  • Question

  • We had Auto Save enabled for all forms before Upgrade 1 was applied and now is not working. Users used to make changes to a form and navigate to another record and it would save automatically. Not anymore. I disabled and re-enabled this feature in Setting/Administration/System Settings without success.  Did the Upgrade break this feature? Any help will be appreciated.

    Jose T.

    Thursday, December 10, 2015 3:56 PM

Answers

  • Hi Jose,

    Auto saves kicks off after 30 seconds. Did you try this with waiting 30 seconds?

    https://technet.microsoft.com/en-us/library/dn531073.aspx

    Raman

    • Marked as answer by Pepe2020 Monday, December 14, 2015 3:41 PM
    Friday, December 11, 2015 10:24 PM

All replies

  • Hi Jose,

    Auto saves kicks off after 30 seconds. Did you try this with waiting 30 seconds?

    https://technet.microsoft.com/en-us/library/dn531073.aspx

    Raman

    • Marked as answer by Pepe2020 Monday, December 14, 2015 3:41 PM
    Friday, December 11, 2015 10:24 PM
  • Raman, thank you very much for you answer. I did wait for more than 30 seconds but the issue is that the Auto Save feature was disabled via a JavaScript at the form level.

    I just took over this project and still familiarizing with it.

    Thank you

    Jose T

    Monday, December 14, 2015 3:41 PM
  • I hope you are able to familiarize with it pretty soon.

    Monday, December 28, 2015 9:45 PM