none
Input field is not ready to use on Andorid (in Opera and in Chrome browsers)

    Question

  • When I want to use this chat (input filed) anywhere on the msdn forum, I constantly see that loading screen - check the image bellow, and notice that circle in the middle. What can be wrong?

    This is happening in Opera and i Chrome browsers. So it is not browser related, it has to be something, some plugin for all browsers. 


    Mitja


    • Edited by Mitja Bonca Thursday, September 08, 2016 4:39 AM
    Thursday, September 08, 2016 4:37 AM

Answers

  • Hi,

    In the past setting the 'Request desktop site' option in Chrome has helped. Give that a try and see if it still works.

    AFAIK there are currently no supported mobile browsers for the forums.


    • Marked as answer by Mitja Bonca Thursday, September 08, 2016 8:12 PM
    Thursday, September 08, 2016 12:17 PM
    Moderator
  • It may work if you use the browser's 'request desktop site' option.

     

     



    Regards, Dave Patrick ....
    Microsoft Certified Professional
    Microsoft MVP [Windows Server] Datacenter Management

    Disclaimer: This posting is provided "AS IS" with no warranties or guarantees, and confers no rights.

    Thursday, September 08, 2016 12:19 PM
    Moderator

All replies

  • Hi,

    In the past setting the 'Request desktop site' option in Chrome has helped. Give that a try and see if it still works.

    AFAIK there are currently no supported mobile browsers for the forums.


    • Marked as answer by Mitja Bonca Thursday, September 08, 2016 8:12 PM
    Thursday, September 08, 2016 12:17 PM
    Moderator
  • It may work if you use the browser's 'request desktop site' option.

     

     



    Regards, Dave Patrick ....
    Microsoft Certified Professional
    Microsoft MVP [Windows Server] Datacenter Management

    Disclaimer: This posting is provided "AS IS" with no warranties or guarantees, and confers no rights.

    Thursday, September 08, 2016 12:19 PM
    Moderator