locked
CRM 2011 ERROR! RRS feed

  • Question

  • Can anyone elaborate on this error I keep getting???

    Microsoft Dynamics CRM Error Report Contents

    <CrmScriptErrorReport>
      <ReportVersion>1.0</ReportVersion>
      <ScriptErrorDetails>
       <Message>Expected '}'</Message>
       <Line>96</Line>
       <URL>/userdefined/edit.aspx?etc=3&pagemode=iframe&preloadcache=1384360378350</URL>
       <PageURL>/userdefined/edit.aspx?etc=3&pagemode=iframe&preloadcache=1384360378350</PageURL>
       <Function></Function>
       <CallStack>
       </CallStack>
      </ScriptErrorDetails>
      <ClientInformation>
       <BrowserUserAgent>Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.1; Win64; x64; Trident/6.0; .NET CLR 2.0.50727; SLCC2; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; Media Center PC 6.0; .NET4.0C; InfoPath.3; .NET4.0E; Tablet PC 2.0)</BrowserUserAgent>
       <BrowserLanguage>en-US</BrowserLanguage>
       <SystemLanguage>en-CA</SystemLanguage>
       <UserLanguage>en-CA</UserLanguage>
       <ScreenResolution>1920x1080</ScreenResolution>
       <ClientName>Outlook Laptop - Online</ClientName>
       <ClientTime>2013-11-13T11:32:59</ClientTime>
      </ClientInformation>
      <ServerInformation>
        <OrgLanguage>1033</OrgLanguage>
        <OrgCulture>1033</OrgCulture>
        <UserLanguage>1033</UserLanguage>
        <UserCulture>1033</UserCulture>
        <OrgID>{B71BC9F6-E294-436A-BAD9-6C6C49F70BAD}</OrgID>
        <UserID>{2C3431B7-A0C1-DF11-B5C7-0015175349C0}</UserID>
        <CRMVersion>5.0.9690.3731</CRMVersion>
      </ServerInformation>
      <ServerInformation>
        <OrgLanguage>1033</OrgLanguage>
        <OrgCulture>1033</OrgCulture>
        <UserLanguage>1033</UserLanguage>
        <UserCulture>1033</UserCulture>
        <OrgID>{B71BC9F6-E294-436A-BAD9-6C6C49F70BAD}</OrgID>
        <UserID>{2C3431B7-A0C1-DF11-B5C7-0015175349C0}</UserID>
        <CRMVersion>5.0.9690.3731</CRMVersion>
      </ServerInformation>
    </CrmScriptErrorReport>

    Wednesday, November 13, 2013 4:35 PM

All replies

  • This looks like you have a syntax error in some custom code you have deployed as a webresource in your form.

    If you press F12, you should be able to use the Script tab to debug and find what is at line 96 - it probably is some custom javascript code.

    hth,

    Scott


    Scott Durow
    Blog www.develop1.net    Follow Me
    Rockstar365
    If this post answers your question, please click "Mark As Answer" on the post and "Mark as Helpful"

    Thursday, November 14, 2013 10:00 AM
    Answerer