locked
Activation problem please help RRS feed

  • Question

  • Here's my report.

     

    Diagnostic Report (1.7.0039.0):
    -----------------------------------------
    WGA Data-->
    Validation Status: Not Activated
    Detailed Status: N/A
    Cached / Grace status: N/A, N/A
    Windows Product Key: *****-*****-GD6GR-K6DP3-4C8MT
    Windows Product Key Hash: s2kt66ZJWfV4nS1wFD5F9bxTSDw=
    Windows Product ID: 55277-OEM-2111907-00102
    Windows Product ID Type: 2
    CSVLK Server: N/A
    CSVLK PID: N/A
    Windows License Type: OEM SLP
    Windows OS version: 5.1.2600.2.00010300.1.0.hom
    ID: {20F9B6DD-2B46-49AF-8DB6-E58950586DFD}(3)
    Is Admin: Yes
    Commit / Reboot / BRT: N/A, N/A, N/A
    WGA Version: Registered, 1.7.36.0
    Signed By: Microsoft
    Product Name: N/A
    Architecture: N/A
    Build lab: N/A
    TTS Error: N/A
    Validation Diagnostic: 025D1FF3-171-1_025D1FF3-179-2_025D1FF3-199-3
    Resolution Status: Not Activated

    Notifications Data-->
    Cached Result: N/A
    File Exists: No
    Version: N/A
    WgaTray.exe Signed By: N/A, hr = 0x80070002
    WgaLogon.dll Signed By: N/A, hr = 0x80070002

    OGA Data-->
    Office Status: 109 N/A
    OGA Version: Failed to retrieve file version. - 0x80070002
    Signed By: N/A, hr = 0x80070002
    Office Diagnostics: FCEE394C-2993-80070002_B4D0AA8B-470-80070002

    Browser Data-->
    Proxy settings: N/A
    User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Win32)
    Default Browser: C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe
    Download signed ActiveX controls: Prompt
    Download unsigned ActiveX controls: Disabled
    Run ActiveX controls and plug-ins: Allowed
    Initialize and script ActiveX controls not marked as safe: Disabled
    Allow scripting of Internet Explorer Webbrowser control: Disabled
    Active scripting: Allowed
    Script ActiveX controls marked as safe for scripting: Allowed

    File Scan Data-->

    Other data-->
    Office Details: <GenuineResults><MachineData><UGUID>{20F9B6DD-2B46-49AF-8DB6-E58950586DFD}</UGUID><Version>1.7.0039.0</Version><OS>5.1.2600.2.00010300.1.0.hom</OS><Architecture>x32</Architecture><PKey>*****-*****-*****-*****-4C8MT</PKey><PID>55277-OEM-2111907-00102</PID><PIDType>2</PIDType><SID>S-1-5-21-602162358-1606980848-1343024091</SID><SYSTEM><Manufacturer>Packard Bell NEC</Manufacturer><Model>EasyNote</Model></SYSTEM><BIOS><Manufacturer>Insyde Software</Manufacturer><Version>R2.05 </Version><SMBIOSVersion major="2" minor="3"/><Date>20040416******.******+***</Date><SLPBIOS>Dell System,Dell Computer,Dell System,Dell System</SLPBIOS></BIOS><HWID>BD763B07018400DE</HWID><UserLCID>0809</UserLCID><SystemLCID>0409</SystemLCID><TimeZone>GMT Standard Time(GMT+00:00)</TimeZone><iJoin>0</iJoin><SBID><stat>3</stat><msppid></msppid><name></name><model></model></SBID><OEM/></MachineData>   <Software><Office><Result>109</Result><Products/></Office></Software></GenuineResults> 

     

     

    Sunday, September 30, 2007 1:08 PM

Answers

  • Benellery,

     

    You are trying to install a Dell OEM copy of XP Home onto a PackardBell computer.

     

    This is a violation of the End User Licensing Agreement.

     

    Please obtain the proper recovery CDs from Packard Bell to install on your PB computer.

     

    Monday, October 1, 2007 2:08 AM