locked
Custom Entity Not Showing RRS feed

  • Question

  • Hi Guys,

     

    I created a custom entity called "Maps" and its not showing up in my work place. I edited the site map by adding a subarea to the workplace area. Imported. Did an IIS reset, removed all cookies, cache, etc... still cannot get it to show.

     

    Did I forget something?

    Wednesday, February 27, 2008 7:53 PM

Answers

  • It could be a permission issue. By default only users that are members of the system administrator role in CRM have any rights on a custom entity

    Thursday, February 28, 2008 12:28 PM
    Moderator

All replies

  • Hi.

     

    You can achieve the same result using a simple customization operation.

    Open the entity from > Left navigation information Link > at the bottom select the workplace checkbox > Save and publish.

    If this option is not relevant and you still want to achieve this using the sitemap you need to check the sub area tag has a Title="Maps" attribute.

    Other then that I fail to see why this is not working for you.

     

    Cheers,

    Adi

     

    Wednesday, February 27, 2008 8:38 PM
  • open entity maps,  check checkbox for workplace area

     

    then do publish

     

    Regards,

    Imran

     

    http://microsoftcrm3.blogspot.com

     

     

    Thursday, February 28, 2008 10:01 AM
    Moderator
  • It could be a permission issue. By default only users that are members of the system administrator role in CRM have any rights on a custom entity

    Thursday, February 28, 2008 12:28 PM
    Moderator