none
Visual C# language Forum and Visual Basic language Forum result in Internal Server Error RRS feed

  • Question

  • Hi,

    Title sais all. Its for about 5 hours now... Can anyone confirm or confute?

    Regards,

      Thorsten


    [tested with IE and Firefox]

    Sunday, December 16, 2012 9:19 AM

Answers

All replies

  • I see the same for the Visual Basic Language forum. It is supposed to be retired in a couple of days, perhaps something happened a little too early.
    Sunday, December 16, 2012 1:44 PM
  • Hi,

    the VB language forum now seems to be back online. C# language still gives Internal Server Error.

    Regards,

      Thorsten

    Sunday, December 16, 2012 2:12 PM
  • Yes, I got the same error. Visual C# General works.

    For every expert, there is an equal and opposite expert. - Becker's Law


    My blog

    Sunday, December 16, 2012 4:09 PM
    Moderator
  • Now (about 9:33 PM Eastern time) the VB General forum is getting the same error. VB Language is working again as Thorsten reported, and C# Language is still getting the error.
    • Edited by Blackwood Monday, December 17, 2012 3:01 AM Add time
    Monday, December 17, 2012 2:37 AM
  • Although I still get the error in Visual Basic General at 10:33 PM Eastern, I see that someone posted in that forum at 10:10 PM Eastern, so the problem does not seem to be universal.  If it helps, I am using Google Chrome.
    • Edited by Blackwood Monday, December 17, 2012 3:36 AM
    Monday, December 17, 2012 3:35 AM
  • I can access C# General http://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-US/csharpgeneral/threads?locale=en but I am getting an error trying to access C# language forum. However, I see someone answered just 8 minutes ago in that forum.

    For every expert, there is an equal and opposite expert. - Becker's Law


    My blog

    Monday, December 17, 2012 5:00 AM
    Moderator
  • Although I still get the error in Visual Basic General at 10:33 PM Eastern, I see that someone posted in that forum at 10:10 PM Eastern, so the problem does not seem to be universal.  If it helps, I am using Google Chrome.

    Hi Blackwood,

    now all forums exept the VB General work here.

    You can still post to the not working forums when following a link to a single thread of that forum (for instance from notification mails). This thread will show up correctly and you can do everything including posting replies. But you cant ge to the complete-forums-thread-list view.

    Regards,

      Thorsten

    Monday, December 17, 2012 6:00 AM
  • Hi,

    update of current state:

    All forums I participate show up normal, exept VB general  (pages greater than 1 result in the internal server error.

    Regards,

      Thorsten

    Monday, December 17, 2012 9:45 AM
  • This forum http://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-US/vbgeneral/threads works Ok for me right now.

    For every expert, there is an equal and opposite expert. - Becker's Law


    My blog

    Monday, December 17, 2012 12:59 PM
    Moderator
  • The Visual C++ Language forum is also giving an
    "Internal Server Error". Oddly, it only occurs
    on Page 1 of the Forum.

    http://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-US/vclanguage/threads?page=1

    http://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-US/vclanguage/threads

    If you go to Page 2 or 3, etc. it still works.

    http://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-US/vclanguage/threads?page=2

    This was another forum which is slated to be closed.

    The Visual C++ General forum has been working fine,
    as has the Visual C++ Express forum.

    - Wayne
    Monday, December 17, 2012 1:16 PM
  • At 8:55 AM Eastern: I checked the Express, General and Language forums for VB, C# and C++.  VB Express and C++ Language are getting the error, but only on page 1 (thanks for pointing that out Wayne). The others appear to be working.
    Monday, December 17, 2012 2:01 PM
  • Great. As of 15:40 EST Dec 17/12 the VC++ Language forum
    seems to be back to normal. *But* now the VC++ General
    forum is giving the "Internal Server Error"

    On Page 1 only. Page 2, et al work OK.

    Same problem as my last post - different forum.

    - Wayne

    Monday, December 17, 2012 8:44 PM
  • Here's a screen capture of the error when trying to
    open the Visual C++ General forum at 15:50 12/17/12:

    - Wayne

    Monday, December 17, 2012 8:56 PM
  • Hi,

    today all forums I use show up normally on all pages 'til now. If it continues working good for a couple of days, and nobody posts new problems, I'll mark some replies as answers.

    Regards,

      Thorsten




    Tuesday, December 18, 2012 10:49 AM
  • ... wrote it and the problems began anew...

    C# general, MyThreads etc the internal server error...

    Regards,

      Thorsten

    Tuesday, December 18, 2012 11:02 AM
  • ... some additional info: maybe that error is in relation to the "Unexpected Error" when posting replies. The error in the c# general forum appeared immediately after I posted a reply to it with getting the "unexpected error". But the message *is* shown online, at least in the statistics (due to the internal server error I cannot see that specific posted message of mine right now):

    http://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-US/categories (if not someone posted a message after I did)

    Regards,

      Thorsten




    Tuesday, December 18, 2012 11:07 AM
  • Oddly, it only occurs on Page 1 of the Forum.

    Looks like the URL is different depending on how you get there.   Is that--the URL or how you get there--a factor?

     
    ---

    Tuesday, December 18, 2012 7:41 PM
  • I cannot repro these issues. Appears to be fixed.

    The random "Unexpected Error" issue is a known issue and is being worked on.

    Thanks!


    Ed Price (a.k.a User Ed), SQL Server Customer Program Manager (Blog, Twitter, Wiki)

    Wednesday, December 19, 2012 2:49 AM
    Owner