locked
Errors with sample demo creation RRS feed

  • Question

  • Hi,

    I have just started using Zentity and been running through the samples provided to better understand the software.

    However I have encountered problems with the US president sample:

    1) I tried both the XML and Database uploading of data and images, however images are not being displayed. It only shows in such: e.g "Obama.png"

    Is there some settings which I have might have not done in order for the images to display properly?

    Thanks.

    Tuesday, July 5, 2011 1:50 AM

Answers

  • Hi Yong,

    Please check whether the Windows authentication for the Dataservice on IIS is enabled or not. In case if it not enabled please enable the same.

    Also, you may refer this thread in this forum.

    -Regards

    • Proposed as answer by Kalnemi Wednesday, July 6, 2011 9:14 AM
    • Marked as answer by Yong Yeow Thursday, July 7, 2011 3:16 AM
    Wednesday, July 6, 2011 9:14 AM

All replies

  • Hi,

    I am facing the same issue too. Followed the 'Getting Started' guide for the USPresident demo. Everything works fine, but the images cannot be displayed on the Visual Explorer. Only getting the filename (like obama.png).

    Anyone can help pls? Thanks. 

    Tuesday, July 5, 2011 10:34 AM
  • Hi,

    Thanks for your post.

    I am looking into this. I will post a reply shortly.

    -Regards

    Tuesday, July 5, 2011 10:41 AM
  • Hi,

    Can you please tell me the steps you are following.

    You cannot see images in Visual Explorer, it is not support by the Visual Explorer. You can see images only in pivot collection. If you need to see images in Visual explorer you will have to modify the code as suggested in the following thread.

    Visual Explorer and Images the last post.

    -Regards

    • Proposed as answer by Kalnemi Tuesday, July 5, 2011 2:01 PM
    Tuesday, July 5, 2011 2:01 PM
  • Hi,

    Thanks for the reply.

    I am following the instructions in Zentity 2.0 - Getting Start Guide under the importing of data using Database.

    As per the guide, I followed the part on changing the visual type and subsequently  the loading of data, and I was able to get all loaded properly .

    I would look into the thread, and explore on that.

    Thanks.

    Wednesday, July 6, 2011 2:33 AM
  • Hi,

    Also, I've looked into my pivot collection "USPresident.cxml" , and I'm getting the error "An error occured while loading the collection" .

    Is there some steps which I misfollowed ?

    Thanks.

     

    Wednesday, July 6, 2011 2:41 AM
  • Hi Yong,

    Please check whether the Windows authentication for the Dataservice on IIS is enabled or not. In case if it not enabled please enable the same.

    Also, you may refer this thread in this forum.

    -Regards

    • Proposed as answer by Kalnemi Wednesday, July 6, 2011 9:14 AM
    • Marked as answer by Yong Yeow Thursday, July 7, 2011 3:16 AM
    Wednesday, July 6, 2011 9:14 AM
  • Hi Kalnemi,

    I have enabled the windows authentication and also uncommented the two lines in the web config as per the thread you have pointed me to.

    I'm still having the error.

    Thanks. 

    Thursday, July 7, 2011 2:36 AM
  • Hi Kalnemi,

    So sorry. I've got it worked. My bad. Thanks for the clarification.

    I'll try out the proposed solution on displaying images on visual explorer.

    Thanks !!

    Thursday, July 7, 2011 3:16 AM